Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Continuă ancheta în cazul pistolului furat de la un agent din Hunedoara. Polițistul a rămas fără centură în timpul unei intervenții

E alertă în județul Hunedoara după ce un agent care încerca să încătușeze un scandalagiu a rămas fără centură. Polițistul a pierdut arma din dotare și încărcătorul de rezervă.

Maria Stiuca,

Au prins suspecții, dar au rămas fără pistol [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„După câteva ore, colegii acestuia au găsit centura, dar fără pistolul letal. Oamenii legii cred că arma a fost aruncată în râul Crișul Alb. Vă avertizez, urmează imagini care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Polițist lăsat fără centura cu pistol în timpul unei intervenții, în Hunedoara

Polițiștii din orașul Brad și cei din împrejurimi au fost solicitați să intervină, aseară, la un scandal izbucnit în localitatea Crișcior. Apelul la 112 a anunțat că două persoane s-au luat la bătaie. Primii polițiști ajunși acolo au încercat să-i încătușeze pe scandalagii. A fost momentul în care unui agent i-a căzut centura.

O alt individ, martor la aceste scene, a sustras-o într-un moment de neatenție.
Pe lângă pistol, polițistul mai avea le el un încărcător de rezervă cu 17 gloanțe, un spray lacrimogen și un baston telescopic.
„I s-a furat pistolul. A rămas fără pistol și acum îl caută! I s-a furat pistolul și acum îl caută și nu mai găsește pistolul”, a spus un bărbat.

Citește și: VIDEO- Anchetă de amploare în Hunedoara după ce un individ a furat arma unui polițist în misiune

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

După ore bune de căutări, centura a fost găsit în apropierea râului Criș. A fost abandonată cu încărcătorul de rezervă, spray-ul lacrimogen și bastonul telescopic. Însă, suspectul a ascuns pistolul în altă parte. A fost reținut în cele din urmă, dar a refuzat să dea detalii despre arma dispărută.
„Cei doi implicați în altercație au fost identificați, încătușați și conduși la sediul Poliției pentru a fi audiați. Ulterior, aceștia au și fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, cât și pentru tulburarea liniștii și rodinii publice.

Iar un al treilea bărbat a fost reținut pentru 24 de ore cu privire la comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, a transmis Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Căutările armei au continuat și astăzi în apropiere de zona în care a fost găsită centura agentului. IPJ Hunedoara a demarat o anchetă internă pentru a analiza modul în care au intervenit polițiștii la scandalul de seara trecută.
În ultimele ore, anchetatorii au adunat indicii că arma ar fi fost aruncată în Crișul Alb, așa că au cerut închiderea barajului de la Mihăileni. Decizia a fost necesară pentru ca nivelul apei să scadă în așa fel încât căutările să fie ușurate.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI