Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Continuă căutările persoanelor care ar fi dispărut în mare. Zeci de scafandri și salvamari participă la acțiune

De peste 24 de ore, zeci de scafandri și salvamari caută mai multe victime care ar fi dispărut în mare, în dreptul stațiunii Mamaia. Deși este posibil ca martorul principal să fi confundat geamandurile cu înotătorii, salvatorii nu-și permit să aștepte și continuă căutările, chiar dacă marea este agitată.

Maria Stiuca,

Continuă căutările persoanelor care ar fi dispărut în mare

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Inițial s-a vorbit de două persoane dispărute în mare, apoi unul dintre martori a declarat că ar fi văzut trei victime. Salvatorii au început operațiunile de căutare ieri după-amiază și au cerut inclusiv sprijin aerian. Un elicopter SMURD a survolat marea mai mult timp. După patru ore, la lăsarea întunericului, operațiunile au fost suspendate”, a transmis Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

Căutări disperate în mare. Mai multe persoane ar fi dispărut

„La ora 8 și 15 minute, scafandrii au revenit aici, pe plajă pentru a relua operațiunea complexă. La această acțiune de căutare-salvare participă 29 de scafandri din zece județe”, a

transmis Raluca Sevastru.

Citește și: VIDEO- Alertă în Mamaia! Două persoane sunt căutate după ce au intrat în apă și nu au mai ieșit

Întâmplarea a făcut ca acești salvatori să fie prezenți la Constanța, la un antrenament anual.

„Verificăm toată zona, deocamdată nu se confirmă în zona unde am căutat până-n prezent și urmează să continuăm căutările.

Nu se confirmă ceea ce martorii au văzut aseară”, a explicat Marian Ciulei, Centrul de Scafandri ISU Dobrogea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Tânăr de 16 ani, mort într-un accident de muncă. Acesta muncea la tăiat lemne, în Germania

Scafandrii și salvamarii caută neîncetat persoanele posibil dispărute în mare

Căutările se efectuează la o distanță de 150 de metri față de mal, pe o lungime de aproximativ 400 de metri.

Citește și: O femeie dispărută de acasă a fost găsită moartă în anexa unei biserici din Bihor. Fata ei o căuta cu disperare: „Aceasta este mama mea”

Salvatorii au luat în calcul mai multe ipoteze: fie victimele au fost purtate de curenți spre sudul stațiunii, fie au ieșit prin altă zonă a plajei, iar martorul nu i-a văzut.

„Aici avem doi metri și jumătate-trei metri. Aici avem un metru și jumătate. Căutarea se face în zig-zag! Eliminăm posibilitatea a de a fi în aceste șanțuri”.

Citește și: Cum a fost găsită Maria, studenta la Litere? Mesajul postat de tânăra de 20 de ani, după ce a fost localizată în Republica Moldova

Există însă șanse ca totul să fie o alarmă falsă. Vara se primesc zeci de apeluri care nu se confirmă. Dar salvatorii nu-și permit să ezite și folosesc toate resursele disponibile. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI