„Două femei din România sunt de negăsit după incendiul catastrofal din Valencia care a luat 10 vieți. Cel puțin asta spune românca ce administra clădirea care s-a făcut scrum. Pe de altă parte, ministerul român de Externe nu are cunoștință ca, printre victime, să se afle și cetățeni români”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Românce dispărute după incendiul din Valencia

Femeile despre care nu se mai știe nimic de 4 zile sunt mama și fiica sa adolescentă.

Deocamdată, nimeni nu a confirmat informația că cele două s-ar fi aflat în locuință în momentul dezastrului.

Soțul româncei care administra clădirea spune că cele două stăteau în chirie.

Până acum, autoritățile spaniole au identificat 8 dintre cele 10 cadavre. Niciunul nu aparținea vreunui român.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Imaginile cu blocul făcut scrum din Valencia sunt cutremurătoare. Din imobilul care găzduia zeci de familii nu a mai rămas decât structura din beton. Spaniolii donează haine și pături pentru supraviețuitorii care nu mai au nimic.

Focul, care a curmat 10 vieți, a pornit joi după-amiază și nu a putut fi oprit de pompieri. Mai mulți locatari surprinși pe balcoane de flăcările uriașe au fost salvați de echipele de intervenție.

Citește și: "A trăit cu pasiune, a fost o luptătoare și o mamă iubitoare". Raluca, o tânără cercetătoare de 42 de ani, a fost răpusă de o boală necruțătoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: