„Emoție, speranță și lacrimi a adus pelerinajul sfântului Nectarie. Astăzi, credincioșii l-au sărbătorit pe cel cunoscut drept protectorul bolnavilor de cancer și alte boli grele. Ca în fiecare an, mii de pelerini s-au adunat la Mănăstirea Radu Vodă din Capitală”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Continuă pelerinajul Sfântului Nectarie. Mii de credincioși, adunați la București

Dealul de la dreapta râului Dâmbovița a fost astăzi plin de credincioșii veniți să se roage la moaștele Sfântului Nectarie Vindecătorul. Unii au venit să mulțumească, alții să se roage și să spere.


„Dacă aveți credință, vă vindecă de orice boală. Dar numai cu credință”, a spus o persoană.
Credința este singurul lucru care le-a rămas multora dintre cei greu încercați de soartă. Este și cazul Dumitriței, care, mărturisește cu lacrimi în ochi cum a primit ea ajutor.
„Chiar acum îmi aminteam, când am venit aici singura nădejde a fost la Sfântul Nectarie, să mă salveze. Și îi poartă și numele, am 15 ani de când am venit la Sfântul Nectarie și îi mulțumesc din suflet”, a spus femeia.
După o complicație a sarcinii, Dumitrița spune că rugăciunea și speranța i-au salvat copilul.

Citește și: VIDEO- S-a dat startul pelerinajului la Sfântul Nectarie Vindecătorul

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„30% era desprinsă placenta și la 3 luni era foarte firav, să-l pierd, nu-i mai dădeau șanse și cu tratament, s-a lipit la loc și l-am născut, slavă Domnului”, a mai mărturisit aceasta.
În curtea mănăstirii Radu Vodă este loc pentru toată lumea. Doamna Stănica se roagă pentru vindecarea fiului ei.
„Am un băiat bolnav, a avut accident vascular acum 7 ani și mă rog de atunci și când a făcut intervenția, m-a ajutat și mă ajută în continuare, să mă credeți”, a

explicat femeia.
Pentru ca dorințele să li se împlinească, pelerinii aduc la racla cu moaște obiecte ale celor dragi.
„Îl iubesc foarte tare pe Sfântul Nectarie. Este protectorul familiei noastre, în mod special al băiatului și îl iubim, îl sfințim și măcar de ziua lui să îl cinstim”, a spus o altă persoană.
Astăzi, de Sfântul Nectarie, deși slujba bisericească a început de la ora 8 dimineața, mii de credincioși s-au așezat la coadă cu mult înainte.
„- De cât timp stați la coadă?
- De la ora 7.
- Și este ora 12, 5 ore, mai puteți?
- Da, da”, spun credincioșii.
La miezul nopții, sfintele Moaște vor fi din nou așezate în interiorul Mănăstirii, nu înainte ca ultimul pelerin aflat la rând să apuce să se închine.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si