Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Controale în autobuze. Ce au găsit inspectorii ANPC

Uși care nu se închid complet, mizerie cât cu prinde și multe lipsuri. Asta au găst inspectorii ANPC în controalele realizate în urma nenumăratelor sesizări ale călătorilor. Astfel, reprezentanții ANPC au oprit astăzi din circulație și controlat zeci de autobuze și tramvaie.

Andreea Albu,

VIDEO - Controale în autobuze. Ce au găsit inspectorii ANPC

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dis-de-dimineață, inspectorii ANPC au demarat o întreagă serie de controale în principalele depouri și autobuze ale Societății de Transport în comun și nu mică le-a fost mirarea când au găsit o întreagă duzină de nereguli.

Tramvaie mai vechi de 40 de ani

"În urma controalelor au fost descoperite câteva deficiențe tehnice cât și deficiențe de igienă și întreținere", ne-a spus Mihai Ciuflea, vicepreședintele ANPC.

Zilnic pe șinele bucureștene circulă aproape 300 de tramvaie, iar printre acestea avem chiar unele exemplare mai vechi de peste 40 de ani!

Citeste si: Calitatea aerului în marile oraşe din România: Harta online

Călătorii se plâng de mizerie, dar și de condițiile de călătorie:

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Raed Arafat a făcut primele declarații după izbucnirea incendiului de la Prosper: „Există riscul să se prăbușească”

"Tramvaiele lasă de dorit! Sunt muradre, nu au căldură iarna, vara aer condiționat...deci totul lasă de dorit!"

Noi tramvaie vor fi aduse începând cu luna August

Drept scuză, reprezentanții Societății de Transport în comun, se apără și aruncă vina asupra personalului care nu își face treaba.

Citeste si: Bilet unic de călătorie cu trenul și metroul în București și Ifov. Când va intra în vigoare

"STB dispune de personalul necesar pentru prestarea activității, cert este că pe lângă personalul angajat pe funcția de spălător vehicule, în ultima jumătate de an au fost delegate încă circa 80 de persoane care să sprijine această activitate, în continuare gradul de implicare nu e unul care să favorizeze prestarea unui serviciu de calitate, prin urmare am luat decizia ca o parte din activitate să fie prestată de către terți!", ne-a transmis directorul STB,

Adrian Criț.

Citeste si: Tradiţii de Buna Vestire 2022: Ce nu este bine să faci pe 25 martie pentru a avea parte de bucurii şi sănătate?

Pe de altă parte, reprezentanții Primăriei Capitalei promit că începând cu luna August 100 de tramvai noi vor intra în trafic.

Din cele 7 puncte de lucru controlate, 6 au fost amendate de către inspectorii ANPC, iar cuantumul amenzilor se situează între 20.000 și 50.000 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI