A trecut o săptămână de când Roberta și Sebastian au fost spulberați de mașina condusă de tânărul de 19 ani, chiar între localitățile Vama Veche și 2 Mai. La locul tragediei au ajuns astăzi părințăă Robertei. Sfâșiați de durere, părințăă au plantat un copac în locul în care fata lor și-a găsit sfârșitul.

Tatăl fetei ucise la 2 Mai a plantat un copac în locul tragediei

Mărul a fost plantat simbolic, pentru că Robertei îi plăcea să călătorească și ar fi avut o viață întreagă înainte, dacă nu ar fi aut loc tragedia.

Tatăl Robertei acuză poliția că nu și-a făcut treaba atunci când Vlad, șoferul de 19 ani, a fost oprit în trafic. Totodată, bărbatul susține că ar fi vinovați și mai mulți oameni.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În mod ironic, aseară, la o săptămână de la ta=ragedia din 2 mai, polițiștii au ieșit la vânătoare de șoferi în stațiunile Vama Veche și Mamaia Năvodari. 13 persoane au rămas fără permis, dintre care 4 din cauza conducerii sub influența drogurilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si