Jigniri si injuraturi ca pe maidan, nicidecum ca intr-un loc unde copiii trebuie sa fie ocrotiti si educati, s-au auzit din gura unor angajate platite sa aiba grija de micuti. In inregistrarea revoltatoare, surprinsa cu un dispozitiv ascuns de unul dintre parinti, angajata unei crese din Iasi ii cere unuia dintre copii sa spuna cuvinte obscene.

Ingrijitoare: Ce face ma-ta? In**** ma-tii! Ia spune si tu! Spune!

Citeste si: VIDEO| Scene cutremurătoare la o grădiniță din Timișoara

Inconjurata de copii, dar cu o atitudine revoltatoare, angajata cresei nu se opreste aici! Dupa ce ii cere micutului sa repete injuratura,incepe sa-l jigneasca: „Porcule! Esti porc!”

Pe acelasi ton care-i tradeaza dispozitia, il cearta pe cel mic ca e murdar. O face, insa, ca pe maidan: „Porc esti! Te**** pe tine... Puti. Mirosi a nespalat. Nu esti****. Mirosi tu ca esti nespalat!”

Un copil s-a plans ca a fost batut

Ce nu stie infirmiera e ca micutul pe care il jigneste are in buzunarul hainei un dispozitiv care o inregistreaza, asa ca, la fel de nepasatoare, il injura si pare ca-l bruscheaza!

Ingrijitoare: E a ta asta? Da. Ti-e frig? Da. Du-te-n**** ma-tii, lasa-ma-n pace! Hai, jos cu tine!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu e singura ingrijitoare care umileste copiii. Pe inregistrarea audio, se aud trei voci!

O alta ingrijitoare nu doar ca jigneste, dar si ameninta cu moartea: „Nesimtita de ma-ta si imputita. Idioata. S-o tunda si pe fata cum se tunde ea.

+ 1:56 Stai jos ca daca nu, te omor!”

Ingrijitoarele lucreaza de 3 ani la cresa, iar o asistenta care se aude si ea pe inregistrare, e angajata a centrului de 9 ani.

Dupa ce le-au auzit iesirile, parintii au cerut explicatii!

Reporter: „Credeti ca a fost batut?”

Mama unui copil: „Da. Mi-a confirmat si copilul. Am fost si la psiholog si i-am aratat o poza cu doamna si singurul cuvant pe care l-a spus a fost "bate".

Conducerea centrului le-au concediat pe cele trei angajate si au considerat ca vinovat pentru intamplare e si coordonatorului cresei.

Ingrijitoarele care au umilit copiii risca de la 3 la 5 ani de inchisoare pentru ca au supus copiii la rele tratamente.

Citeste si: Bebeluș de 11 luni, asfixiat la creșă. Educatoarea s-a așezat peste el ca să îl adoarmă

Ca sa fie siguri ca vor fi pedepsite, parintii au angajat un avocat.

Astfel de cazuri au iesit la iveala frecvent in ultimii ani, iar vinovatii nu scapa mereu ieftin.

O invatatoare din Brasov a fost condamnata, recent, la 8 luni de inchisoare sub supraveghere pentru ca si-a numit elevii „gunoaie" si „tampiti". Decizia instantei nu e definitiva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si