Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional!

Roland lucra pentru o companie straină din domeniul IT, iar Alina era angajata unei firme de termopane din Cluj. Locuiau în comuna Florești, alături de copii lor, doi băieți. Erau sufletul cartierului, spun vecinii.

"Doamna tot timpul ea curăța primăvara totul aici, domnul se ocupa de spațiul verde, copilașii aici. E o tragedie, au rămas orfani..Da.

Și chiar în ziua în care au plecat erau copii pe scări, l-am întrebat pe cel mare Unde pleci Edi, era cu rucsacul..Plecăm în vacanță. Fericiți, părinții erau mai în spate"

Citește și: VIDEO- Vacanță cu final tragic pentru o familie de români. Doi adulți au murit și doi copii sunt grav răniți în urma unui accident în Grecia

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Familia obișnuia să meargă în concediu în Grecia. Ieri se întorceau dintr-un alt sejur de vis. Au pornit la drum de dimineață, dar la 18 kilometri distanță de Salonic, mașina lor s-a izbit de un camion bulgăresc. Impactul a fost atât de puternic, încât cei doi părinți au murit pe loc, iar copiii au ajuns în stare gravă la spital.

"Au terminat de renovat apartamentul, ceva cabană aici la Tăuți și au zis terminăm cu totul și mergem în concediu...

și au mers"

"Ne pare tare rău. E mare durere pentru noi așa ceva. Erau niște oameni foarte comunicativi, drăguți, ne pare foarte rău""

Autoritățile române păstrează legătura cu oficialii din Grecia și urmăresc atent starea de sănătate a celor doi copii.

"Chiar și copiilor noștri nu le venea să creadă, stăteau aseară toți adunați aici și ziceau, eu nu cred"

Unul dintre minori este în stare mai bună, dar fratele său mai mare a trecut ieri printr-o operație complexă și acum este internat pe secția de terapie intensivă a spitalului din Salonic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si