Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Copii încurcați la fertilizarea in vitro

Printr-o dramă cumplită au trecut două cupluri din Statele Unite, care au apelat la feritilizarea in vitro ca să aibă copii. Dintr-o greșeală regretabilă, medicii au încurcat embrionii înainte de implantare, iar fiecare dintre mame a purtat în pântec copilul celeilalte. Adevărul s-a aflat abia după ce tinerii au devenit părinți.

Sorin Negru,

Cuplul se pregătește să dea în judecată statul California

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Eu și Alexander suntem distruși! Am pierdut un an întreg din viața fiicei noastre!".  Sunt cuvintele dureroase cu care își începe mărturia una dintre cele două mam e, cărora medicii de la o clinică din California le-au încurcat embrionii înainte de implantarea in vitro.

Citeste si: VIDEO| Din cerșetor a ajuns milionar! Povestea impresionantă de viață a lui Nick Mocuță, românul care a cucerit America

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Tânăra a purtat în pântec, fără să știe, copilul altei femei. Nici în momentul în care a devenit mamă nu și-a dat seama, dar.. pe măsură ce fetița a crescut, cuplul a realizat că micuța are tenul mai închis decât toți membrii familiei.

Două familii au trecut prin aceeași traumă

"Copilul pe care m-am luptat să îl aduc pe lume nu era al meu să îl cresc!", spune ea. Abia luni mai târziu, după teste ADN, au aflat că o altă familie trece prin aceeași traumă ca a lor. Cele două cupluri au decis atunci să facă schimb de copii, deși experiența în sine a însemnat o altă traumă pentru ei.

"Schimbarea copiilor a fost și mai sfâșietoare! Am pierdut copilul pe care îl cunoșteam pentru copilul genetic despre care nu știm nimic!"

Cele două cupluri vor să dea în judecată clinica din California pentru traumele suferite.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI