„Vacanța de vis s-a transformat într-un coșmar. Aproape 200 de români care au fost în concediu în Creta au așteptat 20 de ore în aeroport. Totul după ce avionul care trebuia să-i ducă spre Timișoara s-ar fi defectat. Copiii au fost cei mai afectați”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citește și: Grecia, în preferințele românilor și în 2024! De ce le place atât de mult această destinație?

Răbdarea le-a fost pusă la încercare

Aceste imagini arată haosul din aeroportul Heraklion. Pasagerii cursei Creta – Timișoara au trecut printr-un adevărat test de răbdare înainte de a se întoarce în țară.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Anda Vîja s-a numărat printre pasageri și povestește frustrarea prin care a trecut. Mai ales că avionul plin cu pasageri s-a întors pe aeroport după primele 10 minute.

Am fost luați de la hotel la ora 4:30, duși la aeroport. Trebuia să plecăm la 7 dimineața de aici, din Creta, și să ajungem în Timișoara la 9:30 dimineața. Am decolat, am crezut că totul e ok. Am ajuns în aer, după care ni s-a spus că e o problemă tehnică și că trebuie să aterizăm”, a spus Anda Vîja, pasager.

Citește și: VIDEO Incendii în Grecia și Turcia. Avertismentul MAE pentru turiștii români

Totul a durat în jur de 20 de ore

Inițial, pasagerii au așteptat doar 45 de minute pentru reîmbarcare. Apoi au decolat din nou spre România, doar că avionul s-a întors iarăși, de data aceasta după 15 minute de zbor.

„Se pare că întârzierea este destul de mare.

Nu au avioane, trebuie să intoarcă avioanele. Cei de la Timișoara, care trebuiau să decoleze azi-dimineață, au fost trimiși acasă pentru că nu pot decola până ajungem noi”, a spus Anda Vîja, pasager.

Copiii au fost cei mai afectați. Au adormit pe scaune în aeroport până seara. Într-un final, pasagerii din aeroportul Heraklion au fost îmbarcați spre România după miezul nopții.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si