Fabrica de jucării a lui Moș Crăciun pare să se fi mutat în centrul Capitalei, la Muzeul Copiilor! Aici, toți piticii care își doresc să creeze jucării o pot face după propriile preferința. Experiență inedită este realizată cu ajutorul realității virtuale, sub supravegherea specialiștilor, a transmis Cristina Dorobanțu.

Copiii își creează propriile jucării

Așa începe aventura micuților care își doresc să fabrice o jucărie, de la zero.

Nadia și Olivia sunt două copile de numai 5 ani, amândouă nerăbdătoare tare să afle cum anume pot să conceapă jucăria mult visata. Bunicii și părinții le-au adus la Fabrica de Jucării, unde specialiștii le explică pașii pe care trebuie să îi urmeze.

Putem să facem modelul 3 d digital. Aici putem selecta aceste componente și să le mărim cu săgețele, sau putem face cu mânuțele noastre aici, desene pe foaie, a spus un specialist.

Zis și făcut. Odată explicată prima etapă, fetițele s-au pus pe treabă.

Ajutați de tehnologie de ultima generație și de elemente ale realității virtuale, copiii pot crea orice jucărie își imaginează. Iar asta îi încântă pe părintii, care se bucură că în acest fel își dezvoltă abilitățile.

Îi ajuta să înțeleagă mai ușor și mai interactive și distractive,

a spus un părinte.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

E frumos pentru copii. Asta este preocuparea noastră acum, să plimbam nepoții, a spus un bunic.

La Fabrica de jucării de la Muzeul Copiilor, fiecare etapă este explicată pe îndelete de supraveghetori, astfel încât cei mici să înțeleagă rostul acțiunilor pe care le fac.

Realizarea jucăriilor este gândită după principiul învățării active, astfel încât cei mici să aplice în mod practic fiecare noțiune pe care o învață în teorie.

Este o experiență educativă, copii văd tot procesul cum pot produce ei cu mânuță lor o jucărie, ceea ce este nemaipomenit, a spus un părinte.

Experientele de acest fel din cadrul muzeului pot fi trăite în cadrul unui tur ghidat, interactiv, al cărui preț este de 50 de lei.

Citește și: VIDEO- Jucării pentru oameni mari. Colecționarii au transformat joaca din copilărie într-un hobby cât se poate de serios


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: