Copiii milionarului Adrian Marțian au fost dați în urmărire internațională după ce au fost filmați de presupușii răpitori. Între timp sunt căutați și în țară. În Hunedoara și în Cluj, polițiștii au deschis un dosar penal sub acuzația de lipsire de libertate, dar cazul se complică de la o oră la alta. Vă avertizez, urmează informații care vă pot afecta emoțional,

a transmis Cristian Sabbagh.

Copiii lui Adrian Marțian, căutați la nivel internațional

În județul Hunedoara, mașinile sunt trase pe dreapta, iar trecătorii sunt opriți în căutarea oricărui indiciu.

În Gherla, din Cluj, a fost trimis inclusiv un mesaj Ro Alert cu semnalmentele copiilor, după ce au apărut informații că ar fi fost văzuți în zonă. Polițiștii analizează inclusiv clipul care face referire la o posibilă răpire orchestrată de mamă. Mama copiilor neagă acuzațiile. Ne- a transmis în scris că cei mici ar fi fost scoși din țară ascunși într-un camion chiar de fostul ei soț.

Un alt fiu al omului de afaceri susține o ipoteză asemănătoare.

Cu siguranță, o manevră organizată de către tatăl meu Adrian Marțian, a spus un alt fiul al milionarului.

Copiii au fost dați și în urmărire internațională.

Polițiștii hunedoreni au deschis un dosar penal de cercetare și pentru infracțiunea de lipsire de libertate, a transmis Iulia Dumitrașcu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cine este românca de la show-ul Victoria's Secret, care a defilat alături de Adriana Lima și surorile Hadid- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

Tatăl lor susține că ar fi șantajat de răpitori.

Eu nu mai vreau România, pentru mine, România nu mai există. România care m- au milit, prin justiția din România, copiii care mă iubesc, care sunt trup și suflet pentru tata lor, eu la fel îi iubesc. Uitați- vă, eu am renunțat la viață de lux, să trăiesc într-o rulotă pentru copiii mei. Să respect un ordin dat de un judecător incompetent, a declarat Adrian Marțian.

Omul de afaceri a discutat telefonic inclusiv cu ministrul Familiei.

Am avut o discuție cu tatăl minorilor, la un moment dat dânsul a devenit agresiv spunând că nu facem nimic pentru ca el să- și recupereze copiii, a transmis Ministrul Familiei.

Cum au ajuns cei mici în această situație?

Scandalurile dintre părinți s- au transformat în mai multe dosare penale și civile. Printre hârtii și proceduri un lucru devine clar, copiii sunt victime în aceste scandaluri.

Ce spune statul?

Citeste si: Pensiile se vor recalcula după adăugarea noilor venituri! Cine va beneficia de această creștere?- kfetele.ro

Citeste si: Misterul dispariției copiilor milionarului din Hunedoara! Un mesaj video ridică noi semne de întrebare- radioimpuls.ro

Citeste si: Un șofer din Iași care a parcat aiurea a blocat 10 tramvaie timp de o oră. Vatmanii s-au înfuriat: A venit în pijamale și râdea- antena3.ro

Copiii au ajuns în județul Hunedoara pe opt august, cu tatăl lor. În exact aceeași zi s- a emis un ordin de restricție, iar bărbatul nu s- a mai putut apropia de cei trei frați, așa că cei mici au ajuns în casa unui prieten de familie. Tot în august, autoritățile au cerut preluarea copiilor și au avut câștig de cauză în instanță, dar tatăl a contestat decizia. Vineri, pe unsprezece octombrie copiii au fost verificați de polițiști ultima dată.

Nu erau deschiși, nu erau comunicativi, repetă tot vedeți pe rețelele de socializare, e clar că acești copii au nevoie de multă, multă consiliere, a transmis un specialist.

Luni, copiii au dispărut, iar marți ar fi trebuit să se judece contestația tatălui care nu dorea ca cei mici să ajungă în custodia statului.

Facem încă o dată un apel la toți cetățenii care dețin informații ce ar putea ajuta la găsirea celor trei minori să contacteze de urgență poliția la numărul unic unu unu doi, au transmis autoritățile.

Pozele și semnalmentele copiilor figurează inclusiv pe site- ul Poliției Române


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si