Dacă tot e în vogă filmul Barbie, nu avea cum să nu fie inspirație pentru cei care produc caiete, rechizite și ghiozdane pentru școală. Și mai toți copiii râvnesc să fie în trend, chiar dacă unii părinți sunt luați prin surprindere.

Moda scumpește rechizitele

Am depășit momentul cu Barbie. De fapt, la ea n-a fost niciodată Barbie și asta nu, nu prea a avut

Așadar, fetița i-a dat mamei un pont care a dat planurile peste cap, pe ultima sută de metri.

Am fost pe Hello Kitty, pe păpușele, toate prințesele din poveștile Disney. Până acum n-am știut că e vrea Barbie

Oferta e uriașă. Prețurile, pe măsură. De pildă, un banal penar cu Barbie costă șaptezeci și cinci de lei. Dacă vorbim de ghiozdane, prețul crește, dar sunt destui părinți care au avut noroc să scape mai ușor când vine vorba de alegeri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

N-am avut fetițe Barbie, n-am avut, eu am fetiță mai băieți așa, care s-au îmbrăcat, ia uitați-o, s-au îmbrăcat tot timpul mai sport, mai băiețește și n-am avut.

Noi căutăm albastru, negru

Citește și: “Facem şcoala bine”, campania Radio Impuls, vine în sprijinul şcolilor echipându-le cu panouri fotovoltaice

Mai rău e de părinții care au pornit singuri la vânătoarea de cumpărături, că se trezesc bulversați ca într-un labirint.

M-au trimis singură și asta este, îmi fac munca mai dificilă, ha ha, fiind singură... ele dacă sunt aici își aleg cu siguranță mult mai repede, eu stau și mă cam învârt, pentru că mă uit pe telefon, mi-au trimis mesaj ce anume au nevoie

Este mult mai greu pentru că, chiar aici trebuie să fim în pas cu moda, dar să nu ieșim din tiparul școlii totuși, tricouri albe, pantaloni închiși la culoare, dar totuși trebuie să fie de firmă

Una peste alta, începutul de an școlar e destul de scump. Părinții spun că ajung să cheltuie chiar și două mii de lei pentru un singur copil, dacă punem la socoteală și hainele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si