În imaginile de pe camera de supraveghere se vede că băiețelul de doi ani este mușcat de mai multe ori de un coleg care are aceeași vârstă. Era ora de somn dar cei mici nu dormeau. Grav este că nici un angajat nu supraveghea micuții.

Rămași nesupravegheați, un copil de doi ani a fost mușcat de un coleg

Într-un final, o educatoare intră în cameră și îi desparte pe cei doi.

Băiatul agresat plângea, dar îngrijitoarele nu s-au gândit să îl ducă la Spitalul de Pediatrie care se află chiar peste drum de grădiniță. Nici măcar părinții nu au fost anunțați. Când a venit să-și ia copilul, tatăl l-a găsit cu răni pe aproape toată fața.

Citește și: Un copil de 1 an și doi adulți, morți în urma unui accident teribil la Botoșani

Într-un răspuns transmis către Știrile Kanal D, conducerea grădiniței private spune că va face o anchetă internă, iar angajații care nu au supravegheat copiii vor fi sancționați. Micuțul a fost retras de la creșă, iar părinții au cerut despăgubiri în valoare de o sută de mii de euro. În plus, au depus și plângeri la Poliție, Inspectoratul Școlar și Protecția Copilului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Care este, de fapt, diferența dintre zahărul din trestie și zahărul din sfeclă de zahăr. Care este mai sănătos- antena3.ro

Citeste si: Firma românească unde un simplu șofer are un salariu mai mare decât un prefect face angajări. Ce meserii se caută- wowbiz.ro

După incident, băiețelul mușcat a avut nevoie de consiliere psihologică.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe și neglijență în serviciu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si