Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Copil ars grav la grătarul părinţilor

Întâmplare halucinantă în Prahova. Un copil de doar patru ani a suferit arsuri grave după ce părinţii lui au turnat benzină pe cărbunii încinşi de la grătar. Băiatul a fost transportat de urgenţă la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Andreea Stoica,

Un elicopter SMURD l-a transportat pe băiat la spitalul Grigore Alexandrescu

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Băieţelul în vârstă de patru ani se afla lângă un grătar, moment în care părinţii lui au aruncat combustibil peste cărbunii încinşi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Focul l-a cuprins pe copil care a suferit arsuri de gradul 2 şi 3 pe 70 la sută din suprafata corporală. Când a sosit echipajul de salvare, băiatul era inconştient.

Un elicopter SMURD l-a transportat pe cel mic la spitalul Grigore Alexandrescu

Un elicopter SMURD l-a transportat pe cel mic la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Reprezentanţii spitalului spun că băiatul se află în stare gravă, este intubat şi ventilat mecanic.

A fost supus mai multor intervenţii chirurgicale, iar acum este internat în terapie intensivă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI