Un copil de 1 an și 5 luni și-a pierdut viața după ce a fost lovit mortal de mașina poliției, chiar în fața locuinței.

Polițiștii se aflau într-o misiune. Aceștia au mers la locuința familiei copilului decedat, pentru a-i da fratelui o citație.

Mai multe informații sunt oferite de Gelu Mormoloc, jurnalist Știrile Kanal D.

Copil omorât de polițiști în fața locuinței

Tragicul accident s-a petrecut în municipiul Brăila, în fața unei locuințe comune, unde trăiesc mai multe familii.

În jurul orei 14:00, un echipaj al poliției s-a deplasat la adresa respectivă pentru a înmâna o citație unuia dintre locuitori. În momentul în care au plecat, aceștia nu s-au asigurat și au accidentat mortal un copil de 1 an și 5 luni. Copilul decedat este fratele celui care polițiștii i-au înmânat citația.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit primelor informații, copilul ar fi ieșit din curte, împreună cu alți copii, să se joace, nesupravegheați.

Copilul de 1 an și 5 luni s-a poziționat în fața mașinii de poliție. După ce au înmânat citația, polițiștii au ieșit din locuință, s-au urcat în mașină, iar când au plecat de pe loc, au accidentat mortal copilul de 1 an și 5 luni.

Citește și: Un copil de doi ani a murit carbonizat, într-un incendiu la Buzău

"Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului, din primele date rezultând faptul că doi polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale se aflau pe strada Călugăreni pentru efectuarea atribuțiilor de serviciu, iar la plecarea de pe loc, ar fi accidentat un copil, în vârstă de 1 an și 5 luni. Din păcate manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, decesul copilului fiind constatat de echipajul de pe ambulanță", se arată în comunicatul transmis de autorități.

Familia copilului a mărturisit că polițiștii s-au oferit să le ofere ajutor financiar pentru înmormântarea copilului. Autoritățile nu au confirmat spusele familiei îndurerate.

"Cu gândul la citație, mi-au omorât copilul. Au dat peste el, au coborât din mașină și au început să plângă", a mărturisit tatăl copilului

Familia copilului este îndurerată

Familia copilului este îndurerată

[Sursa foto: Captura Stirile Kanal D]
.

O anchetă a fost deschisă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul. Ancheta se desfășoară în conformitate cu prevederile legale raportate la specificul particularității evenimentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si