Un copil de 11 ani a fost pur și simplu spulberat în timp ce traversa strada. Tragedia s-a petrecut pe DN7, în localitatea Bujoreni din Vâlcea.

În imagini se observă cum minorul lovit și un alt copil așteaptă să treacă mașinile, după care o rup la fugă pe trecerea de pietoni. Nu ajung prea departe pentru că o mașină îl lovește pe unul dintre ei.

Impactul a fost devastator.

Citește și: Ion a murit pe loc, în mașina făcută praf. Tânărul avea 21 de ani și era subofițer superior: "Angajat modest, disciplinat și un bun profesionist. Drum lin"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cum și-au distrus singuri rușii super-arma secretă în Ucraina- antena3.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu casa bărbatului din Florida care și-a ancorat-o cu curele și cârlige înainte de uraganul Milton- wowbiz.ro

copil lovit masina, trecere de pietoni, traumatism

Copilul de 11 ani a fost aruncat câțiva metri în urma impactului 

Băiatul lovit a fost spulberat și aruncat pe șosea. Celălalt copil fuge la el, dar victima rămâne pe asfalt. Ulterior, acesta a fost transportat la spital. În urma investigațiilor medicale s-a stabilit că minorul în vârstă de 11 ani a suferit un traumatism cranio cerebral, o fractură bază de craniu și o contuzie toraco-abdominală. 

La volanul mașinii se afla o șoferiță în vârstă de 45 de ani. Până în acest moment nu se știe cum s-a produs accidentul, dar oamenii legii fac cercetări în acest caz. 

„La data de 13 septembrie a.c., dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că pe Drumul Național 7, în localitatea Bujoreni, a avut loc un eveniment rutier.

De îndată, la fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier care au stabilit că, o femeie de 45 de ani din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi acroșat un minor care s-ar fi angajat în traversarea străzii. Astfel, minorul în vârstă de 11 ani a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Femeia a fost testată cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Vâlcea.

Citește și: Un pilot a murit în timpul zborului, după efectuarea unui control medical! "Căpitanul nostru şi-a pierdut viaţa înainte de aterizare" Ce s-a întâmplat cu aeronava

copil lovit masina, trecere de pietoni, traumatism


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si