Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Copil de 13 ani, mușcat de o viperă neagră. Copilul a fost mușcat în propria curte, în timp ce se juca. Localnicii sunt speriați pentru că autoritățile nu au capturat vipera

O viperă neagră a speriat localnicii din Suceava, după ce a mușcat un copil de 13 ani. Autoritățile spun că este o viperă periculoasă și recomandă consultarea medicului imediat, dacă au fost mușcați de un exemplar al speciei.

Redactia Stirile Kanal D,

Copil de 13 ani, mușcat de o viperă neagră [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un copil de treisprezece ani din Suceava a fost dus de urgență la spital după ce a fost mușcat de o viperă neagră. Băiatul se juca în curtea casei când a fost atacat de reptilă. Oamenii din zonă stau acum cu frică, după ce vipera a fugit înainte de a fi capturată.

Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional.

Mușcat de șarpe în timp ce se juca

Copilul de treisprezece ani se juca în apropiere de locul unde vipera își făcuse culcuș. O secundă de neatenție a fost suficientă pentru ca acesta să fie mușcat de picior.

"Se juca acolo cu un bețișor și cu ață. Se uita așa la mine si face "Mama ci se întâmplă dacă te mușcă un șarpe?" Mori, pentru că altceva ce poate să se întâmple?"

Vipera ar fi fost văzută în zonă de câteva săptămâni.

"Când am văzut-o aici la vecinul, la toaletă. Era mare așa când am văzut-o prin curte"

Pentru a putea prinde reptila oamenii au pus capcane în zona în care aceasta s-a ascuns. Vestea că un copil a fost mușcat i-a speriat pe localnici.

"- Caută apa

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

- De la secetă ies?

- Da, copilul ală poate să și moară, cine știe ce s-a întâmplat cu dânsul"

"Cum să nu fie frică dacă am nepoțel doi ani, unu de nouă"

"Mi-e frică și mie acuma că chiar când am auzit, că sora mea lucrează la spital la Suceava, chiar în pediatrie, și a zis să ai grijă te încalți dimineață"

În urma mușcăturii, copilul a fost dus de urgență la spitalul din Fălticeni după care a fost transferat la Suceava.

"A primit primele îngrijiri. Ulterior s-a decis internarea lui pe secția de chirurgie infantilă. Actualmente starea este stabilă. Urmează tratamentul, probabil în următoarele două zile va fi externat"

Specialiștii atrag atenția că în cazul unei mușcături trebuie să ne prezentăm de urgență la o unitate medicală.

Citește și: EXCLUSIV: Cât de periculoase sunt mușcăturile de șarpe?/ Medic: ”Singurul tratament eficient este o doză de antivenin”

"Avem de a face cu o liberă a lui nicolschie, care este o rudă apropiată a vipere comune. Este potențial periculoasă, mai ales pentru un copil sau un om cu probleme de sănătate, un vârstnic, mușcătura comună a viperei lui nicolskhi poate fi și fatală în anumite cazuri"

În românia trăiesc zece specii de șerpi, dintre care patru sunt veninoase.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI