Un minor a fost accidentat în timp ce traversa șoseaua, pe trecerea de pietoni, în Iași. Copilul, un băiat de 7 ani, a fost lovit de o femeie, care, după incident, a fugit de la locul faptei.

Copil lovit pe trecerea de pietoni

Un minor de doar 7 ani a fost lovit seara trecută, în timp ce traversa strada, regulamentar, pe o trecere de pietoni, în Iași.

Șoferul, o femeie, care a lovit minorul, un băiat, a fugit de la locul accidentului.

Pe filmările surprinse de camerele de supraveghere se observă cum femeie nu se asigură dacă este vreun pieton pe trecere, după care lovește copilul și își continuă drumul. 

Mai mulți oameni, martori la accident, au intervenit pentru a-l ajuta pe copil. Victima a fost transportată la spital, iar copilul este stabil hemodinamic, conștient și cooperant. Băiatul este supus unor investigații complexe.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Elev de 10 ani în comă, anchetă complicată. La finalul orei de educație fizică, în timp ce se juca cu mingea, s-a lovit

Femeia a fost identificată de polițiști

La scurt timp după ce lovit pe trecere de pietoni un copil, femeia care a fugit de la locul faptei, a fost identificată de polițiști.

Femeia este cercetată penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, dar și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției. 

Femeia care a fugit de la locul faptei, a fost identificată de polițiști.

Femeia care a fugit de la locul faptei, a fost identificată de polițiști.

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

"În seara zilei de 26.09.2023, în jurul orei 20.20, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în municipiul Iași, un minor care se afla pe o trecere de pietoni, a fost acroșat de un autoturism, după impact șoferul părăsind locul accidentului. A fost solicitată ambulanța care a preluat copilul pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La scurt timp, echipajele de politie au reușit depistarea autoturismului în trafic, stabilindu-se că la volanul acesteia se afla o femeie, de 30 de ani, din municipiul Iași. Aceasta a fost condusă la sediul poliției pentru cercetări si fiind testată cu aparatul alcooltest s-a stabilit că nu consumase băuturi alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției", a transmis IPJ Iași.

Citește și: Doi bărbați au fost răniți după un accident naval pe Brațul Sfântu Gheorghe, în Tulcea. O persoană este dispărută


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si