Scena accidentului e una care pare desprinsă dintr-un film. Doar că pe drumurile publice nu există cascadori. Cele 2 maşini implicate în accident sunt distruse. Însă cel mai mult au avut de suferit cei care se aflau în maşina care a lovit un stâlp şi s-a răsturnat la marginea drumului.

Primul apel la 112 a anunțat 6 persoane rănite. Medicii şi pompierii s-au deplasat imediat pe centura oraşului Gherla.

5 oameni au fost urcați în ambulanţe. Medicii au fost nevoiţi să resusciteze la faţa locului un copil de 7 ani. N-au reuşit să-l salveze şi au constatat decesul chiar lângă epava maşinii în care călătorea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Clanurile de interlopi, sfidare la drumul mare

Şoferul maşinii în care se afla copilul poartă întreaga vină, cred poliţiştii.

"Un conducător auto în vârstă de 34 de ani din municipiul Gherla ar fi pătruns de pe un drum secundar pe Drumul Naţional 1C, fără a acorda prioritate unui autoturism condus de un tânăr de 19 ani. A rezultat rănirea a 6 persoane, iar din nefericire, în urma evenimentului, un minor în vârstă de 7 ani, din municipiul Gherla, a decedat", a declarat Andreea Vişan, purtător de cuvânt IPJ Cluj.

Printre pasageri se mai afla şi un minor în vârstă de 15 ani care a fost trasnportat la spital, conştient.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si