Tânăra în vârstă de 26 de ani este acuzată că şi-a ucis fără milă băieţelul de doar 3 anişori. Femeia, care îşi creştea singură copiii, l-a lăsat pe cel mic într-o cameră, împreună cu frații mai mari. Apoi, într-un moment de furie, l-a atacat și l-a lovit până l-a lăsat fără suflare.

Când a văzut că băieţelul nu mai mişca, mama l-a muşcat, ca să îşi revină, însă a fost prea târziu.

Ca să nu fie acuzată, în faţa anchetatorilor, femeia a declarat că micuțul s-a accidentat când se juca.

„S-a lovit. A sărit din pat, s-au jucat amândoi copiii, și a căzut. S-a jucat Raul cu ăsta mic care a căzut și a căzut din pat. Așa i-a spus lui Florin, nepotul meu”, spune o vecină.

Caz șocant. O mamă și-a ucis în bătaie copilul de trei ani

Deşi băieţelul avea urme de lovituri şi de muşcături pe corp, anchetatorii nu au considerat-o suspectă pe mamă. Abia după trei luni, când rezultatele necropsiei au arătat că moartea micuțului a fost violentă, femeia de 26 de ani a intrat în vizorul procurorilor, care au decis să o audieze pe sora băieţelului. Iar bănuielile s-au adeverit.

„Am înțeles că ea l-a mușcat pentru că îi venise rău copilului și a vrut să-l trezească.

Dar că ea l-a omorât, nu mi-a recunoscut mie”, spun oamenii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Deşi iniţial a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, în urma rezultatului autopsiei şi a mărturiei fetiţei, oamenii legii au schimbat încadrarea la omor.

„După efectuarea necropsiei, s-a constatat că leziunile ce au condus la decesul victimei sunt rezultatul unei agresiuni exercitate în cadrul familiei, din primele cercetări rezultând că este vorba de mama acestuia”, spun procurorii.

Mama care și-a ucis băiețelul în bătaie are trei copii

Femeia are 3 copii, iar băieţelul pe care l-a ucis l-a adus pe lume dintr-o relaţie extraconjugală. Pentru că nu a vrut să-l crească, l-a dat unui asistent maternal, însă ulterior l-a luat înapoi, când tatăl vitreg a acceptat să-l crească.

Totuşi, bărbatul a continuat să-i reproşeze concubinei infdelitatea, iar scandalurile se ţineau lanţ.Acesta ar fi fost și motivul pentru care mama ar fi intrat în depresie și se răzbuna periodic pe copil.

„Minorul a beneficiat de măsură de protecție la asistent maternal profesionist și a fost reintegrat în familie prin sentință civilă, urmată de o perioadă de monitorizare în care nu au fost identificați factori de risc”, spun cei de la protecția copilului.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Femeia nu a fost încă arestată dar este internată la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca. O expertiză de specialitate ar urma să stabilească dacă mama copilului a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptei.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si