Alarma s-a dat sâmbătă seară, dupa ora 20, când părinții, îngrijorați că băiatul lor cel mare nu a ajuns acasa de la joacă, au alertat poliția. Imediat au fost începute căutarile pe o rază de 30 de km, în satul Vânători.

Au fost adusi câini de urmă și camere cu termoviziune, însa nici urmă de copil. Micuțul era îmbrăcat subțire, astfel că salvatorilor le este greu să creadă că ar putea supraviețui din cauza temperaturilor de minus 3 grade Celsius.

Citeste si: VIDEO- Accident cu șofer beat, fugar și fără permis

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Nu ne putem da seama, o zis că a plecat de lângă el, de lângă cioban, să manance porumbele și efectiv a dispărut". "La un saivan a ramas, după masă pe la 16,16 30 a fost văzut ultima dată. Acum raza e extinsă, am ajuns și pe raza altei comune, la comuna Sintea, la Limita, pădurea de la Holumburg, suprafețe mari se caută", spune Tiberiu Haasz, primarul din Mișca.

Fotografia copilului, făcută publică de polițiști

Zeci de pompieri, jandarmi, politisti, padurari si localnici sunt pe urmele copilului. Au răscolit fiecare colț, au periat pădurea și câmpul în lung și în lat, fără rezultat însă.

"Căutările au fost sistate azi-noapte, în jurul orei 2, din cauza condițiilor meteo, ceea ce înseamnă ceață itensă, au fost realuate azi la 8, sunt în desfășurare", spune Gh.

Stoian, prefectul de Arad.

"Cum sunt căutările?- Căutăm în continuare, dar nu avem nimic de el, nu știm nimic, niciun reper absolut. La luncă, la pădure, este un canton al unui pădurar, nu stă nimeni acolo, să vedem dacă nu a plecat până acolo".

Sebastian este cel mai mare copil al familiei și mai are 3 frați. Are un metru și 20 și constituție atletică. Politiștii arădeni au făcut publica poza baiatului în speranța că cineva l-ar putea recunoaște, în cazul în care s-a rătăcit pe undeva.

Copil de 7 ani, dispărut


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si