Daria Puică a plecat de-acasă in urma cu 24 de ore și de-atunci, mama nu mai știe nimic de ea. Impietrita de teama, femeia este convinsa ca fiica ei a fost rapita. Chiar ea i-ar fi dat de inteles, la telefon, ca un barbat a luat-o pe sus de pe strada.

Citeste si: Alertă, răpire copil! O fată de 13 ani a fost răpită

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

CRISTINA PUICA- MAMA: Am zis Daria, mama ce s-a intamplat cu tine? Mama nu stiu ce s-a intamplat, ca m-a tras cu forta in masina.

Copila de 13 ani răpită a reușit să își sune mama. Ce s-a aflat despre agresor

Polițiștii au stat de vorba cu mama copilei și așa au aflat numele suspectului: Marian Cosmin Almaș are 27 de ani si este chiar fratele femeii, adica unchiul fetei. Deși sunt rude, iar ea este minora, bărbatul s-ar fi îndrăgostit și a luat-o de la părinti, cu forța.

Cum acasa nu l-au gasit, politistii il cauta in toata tara. Ca sa-l gaseasca, autoritatile au activat alerta de rapire, o celula de criza care ii ajuta sa gaseasca minorii disparuti.

Citeste si: VIDEO| Un nou caz Caracal. Poliţiştii caută o fată care a sunat la 112 și a spus că este răpită

Daria are parul saten, ochi caprui, ten deschis si constitutie atletica. Cand a disparut, purta un tricou cu imprimeu floral, colanti alb cu negru si tenisi albi. Fotografia si semnalmentele ei au fost distribuite catre toate canalele de comunicare.

Daca i-ati vazut- fie pe ea, fie pe presupusul rapitor- politistii va roaga sa nu interveniti si sa sunati urgent la 112.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si