Un copil-robot le-a eclipsat pe Jennifer Lopez și pe Zendaya la săptămâna Haute Couture de la Paris. Micuțul, acoperit tot în fire și cristale, a apărut pe podium în brațele unei asa zise mame manechin, iar apariția inedită i-a scandalizat pe criticii de modă care susțin că asemănarea dintre un copil și un accesoriu este complet greșită, a transmis Cristian Sabbag.

Copilul accesoriu naște critici dure

Săptămâna Haute Couture de la Paris a debutat răsunător.

Casa de modă Chanel a impresionat cu detaliile feminine ale colecției, dar și cu machiajele naturale, aproape inexistente.

Iar Giambattista Valli a pus în scenă rochii romantice, voluminoase, accesorizate cu panglici și trandafiri.

Însă de departe cea mai spectaculoasă și controversată colecție a fost cea a casei Schiaparelli care a oferit un nou moment viral: o siluetă de copilaș care a atras toate privirile, dar a și ridicat multe sprâncene!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nu este prima dată când Schiaparelli ajunge să fie dur criticată. Anul trecut, Irina Shayk a pășit pe scenă purtând un cap de leu uriaș atașat la piept, iar Kylie Jenner a surprins din public cu aceeași ținută.

Mulți au criticat atunci creația inedită crezând că este vorba despre un trofeu adevarat și că celebra casa de modă promovează vănătoarea. În spatele capului de felină s-au dovedit a fi doar multe ore de muncă, spumă, lână și blană artificială.

Prezentarea controversata din acest an pune în scenă un copil robot, acoperit complet cu cipuri tehnologice, cristale și fire purtat de un model "mamă".

Întreaga colecție este un dialog între trecut și viitor.

Deși copilașul robot a luat naștere în atelierul artiștilor, ideea a atras furia celor care spun că asemănarea unui copil cu un accesoriu, nu poate fi acceptată. Show-ul merge însă mai departe. Treizeci de case de modă sunt înscrise în calendarul oficial al Săptămânii Haute Couture de la Paris, care se desfășoară până joi.

Citește și: VIDEO- Tradiția românească reinventează moda! Accesoriile țesute la război sunt la mare căutare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si