Băiețelul în vârstă de șase ani care ar fi fost fost vândut de părinți în Germania s-a întors în țară! Micuțul a fost plasat sub supravegherea unui asistent maternal, care o are în grijă și pe sora lui. Potrivit autorităților, copilul a fost extrem de afectat de cele întâmplate și a intrat deja într-un program de consilieră psihologică.

Atenție, urmează detalii cu un puternic impact emoțional!

Copilul vândut de părinți, întors în țară

Sunt imaginile înduioșătoare în care Ionel își revede sora mai mare după patru luni petrecute despărțiți. La începutul anului, micuțul a ajuns în Germania, după ce ar fi fost vândut de părinții săi unui cetățean străin.

Pe tot drumul înapoi spre țară, copilul a întrebat de frații săi, un băiețel de 2 ani și jumătate și o fetiță de 8 ani, care la rândul lor au fost luați de asistenții de la Protecția Copilului.

Lidia Bîrsan, psiholog- Când am ajuns, copilașul era destul de afectat de situație. Am purtat discuții cu acesta.

În ultimele luni, micuțul a fost plimbat dintr-un loc în altul. Deși nu a fost abuzat fizic, specialiștii spun că băiețelul a suferit o traumă majoră.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: UPDATE: Copilul din Gorj, care ar fi fost scos ilegal din ţară, va fi repatriat, din Germania. Ce anunț a făcut Ministrul Familiei, după acest caz?

Lidia Bîrsan, psiholog- Se impune de urgență includere într-un program de consiliere psihologică, pentru ca acesta să depășească traumele suferite.

Presupusa vânzare a copilului s-ar fi făcut la un notar în Craiova, la începutul anului. Părinții nu recunosc însă că ar fi primit bani în schimbul micuțului.

Ionel Ghelmegeanu, tatăl copilul- Noi vrem să-l lăsăm unde a plecat, are aceaași situație, are grijă de el! Ne arăta cum se juca cu cățelul, cu pisica. E bine acolo, a nimerit bine! Are tabletă, are pătuț frumos! Are laptop!

În același timp, rudele susțin altceva.

DIICOT anchetează acum situația. Până la finalizarea anchetei, micuțul va rămâne în grijă asistentului maternal care o are și pe sora lui mai mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: