Anchetă tulburătoare la Iași, după un incident șocant! Soția unui deputat din Republica Moldova și-a sufocat în somn bebelușul de numai 6 luni... Scenele teribile s-au derulat în hotelul în care cei doi soți erau cazați împreună cu pruncul lor. Polițiștii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Tulburătorul episod s-a derulat în camera unui hotel de lux din centrul Iașiului- spun anchetatorii.

Era trecut de ora 4 când soția deputatului moldovean Angel Agache s-a trezit în cel mai negru coșmar pe care l-ar putea trăi o mamă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

A sunat terifiată la 112 și a implorat ajutor. Bebelușul de 6 luni nu mai respira. Seara, l-ar fi adormit pe copil lângă ea în pat, iar noaptea, în somn, femeia de 35 de ani s-a rostogolit din greșeală peste cel mic și l-a sufocat.

Copilul unui deputat, omorât de mamă
Copilul unui deputat, omorât de mamă

Citeste si: Primele rezultate ale autopsiei: S-a aflat cauza morții copilului de 4 ani din Piteşti

O ambulanță cu medic a fost trimisă de urgență acolo- dar era prea târziu. Bebelușul murise deja.

”Am primit un apel de la un tătic. Bebelușul era decedat”, a afirmat Prof. univ. dr. Diana Cimpoieșu, șef UPU SMURD Iași.

”S-au dus imediat și criminaliștii în zonă ca să facă verificări și să stea de vorbă cu cei doi părinți. Politicianul de peste Prut le-a spus că venise la Iași într-o delegație de serviciu.

Și-a adus cu el soția și copilul. Se cazaseră aseară la hotel. După sfârșitul cutremurător al celui mic- polițiștii au deschis un dosar penal”, a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Copilul unui deputat, omorât de mamă
Copilul unui deputat, omorât de mamă

Citeste si: Caz șocant în Brașov. Gemeni de doar 2 luni, morți la câteva zile după ce au fost externați

Angel Agache are 44 de ani și s-a căsători în 2011 cu soția lui- fiica unui alt om influent din Republica Moldova. Nași de cununie le-a fost Vasile Drăgan, un afacerist putred de bogat, care controlează circa 20 la suta din piața vinurilor spumante din Rusia. Nici deputatul nu e om sărac. În declarația lui de avere și-a trecut- printre altele- nu mai puțin de 68 de terenuri agricole și cinci mașini.

Copilul unui deputat, omorât de mamă
Copilul unui deputat, omorât de mamă

Citeste si: Crimă șocantă în Germania. Un român și-a omorât șefa, iar apoi i-a lăsat trupul atârnat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si