Micuțul Ghiorg, în vârstă de 8 ani, era motivul pentru care mama lui zâmbea în toate fotografiile. Era un copil iubit, și crescut cu grijă și devotament de femeia medic de profesie, care avea propria afacere.

Ghiorg a fost dat dispărut acum două zile, de mama lui, Micuțul plecase cu tatăl într-o vacanță, în Ungaria, cu mașină cu care bărbatul obișnuia să facă taximetrie.

Văzând că fiul și fostul soț nu mai revin din călătorie, femeia de afaceri l-ar fi sunat pe bărbat, însă omul i-ar fi zis fostei soții că nu-și va mai vedea vreodată pruncul.

Este un șoc care, indiferent cine ar fi acolo, l-ar trăi. Este un eveniment cu consecințe traumatice și pe termen scurt, și pe termen lung.+++ Este o mamă care suferă extrem de mult și care nu știe pe ce drum să o apuce.

Băiețelul a fost dat în urmărire națională

Băiețelul a fost dat în urmărire națională, dar polițiștii n-au reușit să-l găsească. Între timp mama- disperată și îngrijorată că fostul soț ar putea face un gest necugetat, a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care cerea ajutorul oamenilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

VIDEO | Copilul unui medic, ucis din răzbunare
VIDEO | Copilul unui medic, ucis din răzbunare

Citeste si: VIDEO- Revolta credincioșilor într-un sat din Giurgiu: ”Părinte, nu vă mai vrea nimeni!”

Strigătul ei n-a rămas fară ecou: o femeie i-a scris că a văzut mașina fostului soț și a alertat autoritățile.

Polițiștii sosiți la caz au fost cei care au facut descoperirea macabra.

După ore întregi de căutare, banii, actele și obiectele din mașină au fost găsite abandonate, pe un câmp. Polițiștii bănuiesc că ucigașul s-a spânzurat în pădurea din apropiere.

Citeste si: VIDEO E îngrozitor! O mamă și-a trântit copilul de pământ. Martorii au rămas terifiați

Nenorocirea s-ar fi petrecut din pură răzbunare

Nenorocirea s-ar fi petrecut din pură răzbunare. Femeia de afaceri din Cluj se despărțise de fostul soț .De atunci, micuțul Ghiorg a devenit victimă în războiul părinților, iar tensiunea dintre cei doi părinți ar fi determinat-o pe mamă chiar să-și duca băiețelul la psiholog.

Politistii au deschis un dosar penal pentru violenta in familie sub forma omorului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si