Cornel Dinicu a fost din nou în această seară la Parchet. După ce pe zi Dinicu a mers pentru ultima expertiză la Ferma Dacilor, în ură cu câteva momente acesta a ieșit de la Parchet, fiind însoțit de avocatul său.

Ce a spus Cornel Dinicu la ieșirea de la Parchet?

La ieșirea de la Parchet, Cornel Dinicu le-a spus reporterilor Știrile Kanal D că au fost făcute „mici completări” în ceea ce privește dosarul tragediei de la Ferma Dacilor.

„Puteți să spuneți despre ce a fost vorba?”

Întrebat, Cornel Dinicu s-a întors spre avocatul său și a răspuns: „Aceleași...”

Avocatul lui Cornel Dinicu a completat și a precizat că este vorba despre „Detalii suplimentare cu privire la aceleași aspecte”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cornel Dinicu a izbucnit din nou în lacrimi astăzi, când a avut loc ultima expertiză în locul lui de suflet. Acesta a descoperit printre ruine geaca arsă a fiului său, Victor.

Miercuri, Cornel Dinicu a fost din nou dus la Ferma Dacilor pentru ultima expertiză a anchetatorilor la pensiunea care a ars ca o torță. Atenția specialiștilor se va concentra pe camera de supraveghere deasupra căreia se aflau panourile electrice, pentru a se stabili dacă acestea au avut o legătură cu incendiul sau nu.

"Mâna criminală o vor decide experții. Astăzi se vor lămuri lucrurile în privința panourilor electrice, cât de bine le-am realizat și cât de bine le-am făcut”, a declarat Cornel Dinicu, conform  Antena 3 CNN.

De asemenea, anchetatorii au adus și o macara pentru a ridica resturile de la afacerea din Tohani, locul unde se adunat zeci de oameni.

Tot miercuri, patronul de la Ferma Dacilor a izbucnit în lacrimi, după ce și-a adus aminte de cele trăite în locul lui de suflet.

”Ferma Dacilor a fost ca un copil pentru mine(...) Familia Ferma Dacilor este foarte mare. Sunt mii de oameni, zeci de oameni, sute de mii de oameni care fac parte din această familie. Eu am vrut să construiesc lucruri frumoase si pentru mine, si pentru familie si pentru țară. Sunt patriot și nu am niciun gând să plec din țară. Și acum, indiferent de nenorocire, sper să am putere, dacă nu eu, cel puțin familia Ferma Dacilor.

Acestea sunt mesajele de susținere că daca nu eu, cel puțin familia Ferma Dacilor, astea sunt mesajele de susținere, că ei vor să construiască și cu mine, și fără mine. Asta le-am spus și eu, povestea trebuie să meargă mai departe și cu mine, și fără mine”, a spus Cornel Dinicu pentru sursa menționată mai sus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si