Cornelia Catanga a fost dusă de urgență în sala de operație pentru a i se monta un stent. Familia artistei susține că starea ei este acum stabilă și se află la Terapie Intensivă.

Cornelia Catanga este în depresie de când fiul ei, Alexandru, s-a mutat la New York

Vedeta a dezvăluit în luna noiembrie a anului trecut cât de greu îi este.

Cornelia Catanga a povestit cât de greu îi este fără băiatul ei, cum nu mai poate dormi sau mânca şi cât de mult a slăbit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Nu mai pot mânca, nu mai pot dormi nopţile, de dorul lui. Am slăbit cam 13 kilograme, din momentul în care am aflat că pleacă. Eu i-am făcut bagajele, plângând, nici nu ştiam ce să îi mai pun în valiză, ca să nu îi lipsească nimic. Alexandru este mândria mea şi a soţului meu, Aurel Pădureanu. Este un pianist talentat, însă în România nu îi este recunoscut talentul, aşa că a plecat din ţară, cu speranţa că va ajunge star.

Vorbim la telefon, însă îl vreau lângă mine. El m-a ajutat şi când mi-a fost rău şi am ajuns pe patul de spital, în urmă cu câteva luni, din cauza unor probleme cu tensiunea. Nu voi merge după el. Ce să fac acolo? Dacă treci graniţa, nu te mai recunoaşte nimeni, aici sunt artistă apreciată”. a declarat Cornelia Catanga pentru click.ro.

Cornelia Catanga suferă de o boală care îi afectează grav vederea: retinopatie pigmentară.

„Înainte de a ajunge la Bucureşti, doctorii mi-au zis să nu rămân însărcinată pentru că, la naştere, aş putea rămâne oarbă, dar am riscat. Am fost cu fiul meu Alex atât în Franţa, cât şi în America la control, pentru că mi-a fost frică să nu moştenească şi el această boală. Din fericire, este exclus”, a mai spus Catanga.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si