„Cosmin Cernat este prezentatorul super show-ului <<Insula de 1 milion>>, un reality de aventură care se anunță a fi o experiență extraordinară atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori! Cel mai amplu experiment social televizat va putea fi urmărit în curând la Kanal D! Cosmin Cernat se află alături de noi pentru a ne dezvălui câteva amănunte despre mult așteptata emisiune- fenomen, <<Insula de 1 milion>>”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Cosmin Cernat, despre „Insula de 1 milion”

Cristina Dorobanțu: Bine ai venit, Cosmin!

Cosmin Cernat: Bine te-am găsit!

Cristina Dorobanțu: Cum ai primit vestea?

Cosmin Cernat: Cu mare bucurie și deși sunt 30 de ani de când fac treaba asta cu emoție, lumea nu crede că după atâția ani de zile ai emoții. Da, am, la fel cum au toți actorii, că de la ei am învățat. E normal să ai emoții, e firesc, e natural, deci bucurie și emoție, mai ales că, repet, pentru mine e un an important 2024, mai ales că în urmă cu 30 de ani intram la ziar și începeam să lucrez într-o redacție mică și băteam la mașină.

Citește și: VIDEO- Cosmin Cernat, dezvăluiri în premieră despre „Insula de 1 milion”: „Sunt extrem de emoționat. O să ducem noțiunea de reality la un alt nivel”

Cristina Dorobanțu: Ne întoarcem în Republica Dominicană, acolo unde Kanal D a scris istorie în materie de reality de aventură.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cosmin Cernat: Așa e. Dacă mergem în 2018, împreună cu echipa de aici, au muncit foarte mulți oameni pentru că asta se vede. Exatlonul chiar a schimbat fundamental piața media din România, fără exagerare, și obiceiurile de consum ale oamenilor în ceea ce înseamnă reality show. Trend setter,  ăsta e un cuvânt pe care noi îl folosim și chiar așa chiar așa a fost în 2018. Lucrurile s-au schimbat și s-au modificat în bine, spun eu, pentru toată lumea. Și acum vorbim despre acest format,  „Insula de 1 milion”, care este un reality adventure și vom urca, zic eu, încă un nivel, fiind vorba de o competiție individuală.

Cristina Dorobanțu: Ce ne spui despre format?

Cosmin Cernat: Hai să luăm numărul de concurenți. Sunt 50 de concurenți, 50 de brățări. Fiecare concurent va avea o brățară care valorează o sumă de bani. Interesant este că sunt profesii diferite, caractere diferite, povești diferite și ceea ce mi se pare interesant e diferența de vârstă. Adică o să putem vedea, să spunem, o domnișoară sau un tânăr de 18 ani, concurând cu o doamnă sau cu un domn de 50 și ceva sau de 60 de ani. Vor fi niște probe care se anunță extrem de interesante. Asta cred că va spori interesul și va crește realmente farmecul acestui format „Insula de 1 milion”.

Cristina Dorobanțu: Ce sfat ai pentru concurenți?

Cosmin Cernat: Aici e mult de vorbit, o să încerc să mă rezum. De obicei, tendința tuturor când se pornește camera, tendință pe care o aveam și eu la început, este să poarte o mască, să joace un personaj. Părerea mea e să fie cât se poate de reali și să fie așa cum sunt ei în viața de zi cu zi, pentru că vorba lui Valeriu Lazarov, nu poți păcăli publicul.

Cristina Dorobanțu: Cum te simți acum că te vei întoarce în Republica Dominicană? Ți-a fost dor?

Cosmin Cernat: Sincer, da. Eu mai fusesem până la emisiunea de care vorbeam mai devreme. Mai fusesem vreo câteva zile și locul în care eu am stat era departe de lume. Acolo mi-am dat seama că mie mi-ar plăcea să trăiesc la țară, nu la oraș, deși eu sunt bucureștean. E un loc de poveste. Sunt plaje atât de frumoase. Una dintre ele e inclusă în primele zece plaje din lume. Stai și te uiți stânga-dreapta și nu-ți vine să pleci. Stai și te uiți. Atât de frumos e.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cristina Dorobanțu: Cum a primit familia ta vestea că vei prezenta Insula?

Cosmin Cernat: S-au bucurat, normal. Soția s-a uitat și mi-a zis: „Știi cât de mult te iubesc”,  „Și eu te iubesc foarte mult. Te bucuri?”, „Da, mă bucur și merg cu tine”. Deci aici s-a terminat „lunga” noastră discuție despre plecarea noastră în Republica Dominicană.

Cristina Dorobanțu: Cosmin, un mesaj pentru cei de acasă, te rog.

Cosmin Cernat: Un mesaj pentru cei de acasă... nu știu dacă sunt prea priceput la chestia asta cu un mesaj pentru oamenii de acasă. Eu vă invit cu aceeași emoție și cu aceeași bucurie să vă uitați la „Insula de 1 milion” pentru că e un format extraordinar, spuneam și mai devreme, care duce reality-ul la un alt nivel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si