Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Cosmin Cernat, prezentatorul celui mai amplu experiment social televizat „Insula de 1 milion”, în centrul unei ședințe foto cu totul specială

Cosmin Cernat, îndrăgitul prezentator al mult așteptatului reality de aventură, „Insula de 1 milion”, a fost protagonistul unei ședințe foto cu totul speciale, ce a avut loc odată cu pregătirile pentru cel mai amplu experiment social televizat.

Redactia Stirile Kanal D,

Cosmin Cernat, ședință foto inedită [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Ședința foto l-a purtat pe celebrul prezentator prin locuri care au legătură cu pasiunea sa pentru televiziune și sport. Relaxat și în vervă, Cosmin Cernat a intrat perfect în atmosfera shooting-ului.
Celebrului prezentator deja îi este dor de atmosfera exotică din Dominicană și visează la plajele de o frumusețe uluitoare.
Un show de o asemenea anvergură presupune o disciplină de fier și un efort uriaș din partea celor implicați. Iar Cosmin Cernat nu face excepție. Amfitrionul super show-ului „Insula de 1 milion” ne-a dezvăluit cum arată rutina zilnică pe care o va respecta și în Dominicană.

Citește și: VIDEO- Cosmin Cernat,detalii despre „Insula de 1 milion”. „Vor fi niște probe care se anunță extrem de interesante”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Insula de 1 milion” își propune să readucă în fața oamenilor valori universale precum prietenia, dorința de depășire a limitelor și redescoperirea de sine. O miză uriașă, 1 milion de lei, 50 de concurenți într-un peisaj paradisiac și natura umană dezlănțuită îi vor ține pe telespectatori, în curând, în fața micilor ecrane, la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI