Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Costumele vedetelor, scoase la licitație. Printre ținute se numără și o rochie purtată de Madonna

Ținute spectaulaose din filme și seriale celebre au fost scoase la licitație. Printre costume care vor fi vândute se numără și o rochie purtată de Madonna.

Redactia Stirile Kanal D,

Costumele vedetelor, scoase la licitație [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Zeci de costume din filme și seriale celebre vor fi scoase astăzi la licitație pentru sume colosale. Unele dintre piese sunt vechi de zeci de ani și au avut nevoie de restaurare. Printre ținutele care vor fi vândute se numără și o rochie purtată de Madonna”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Costumele vedetelor, scoase la licitație

Zeci de costume purtate de vedetele internaționale în cele mai cunoscute filme din istoria cinematografiei sunt scoase zilele acestea la licitație la Londra. Piesa de rezistență a colecției este o rochie din tafta roz, realizată de casa de modă Christian Dior pe care Madonna a purtat-o în filmul Evita. 
„Dacă ai un costum bun, îi dă actorului încredere.

Toți actorii și actrițele cu care am discutat au spus că în momentul în care îmbrăcau unul dintre aceste costume deveneau acel personaj”, a explicat Kerry Taylor, proprietarul casei de licitație.

Citește și: Român stabilit în Germania, șocat după ce a fost invitat la un grătar făcut de nemți. "Nu-mi venea să cred"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Rochia este estimată la suma colosală de 60.000 de lire sterline. Și nu este singura piesă care atrage interesul publicului. O cămașă purtată de Colin Firth în filmul „Mândrie și Prejudecată” din 1995 se estimează a fi vândută cu suma de 10.000

de lire sterline.
„ Doar trei cămăși mai există acum. Și două au deja proprietari. Avem soți care își doresc să o cumpere pentru soțiile lor. Avem domnișoare care pur și simplu îl iubesc pe Colin Firth”, a adăugat Kerry Taylor, proprietarul casei de licitație. 
Printre piesele cele mai căutate se numără și rochia purtată de Drew Barrymore pentru a o interpreta pe Cenușăreasa în filmul „O iubire ca în povești” din 1998.

Și costumele din seriale vor fi scoase la licitație. Printre ele, o cămașă purtată de celebrul Tom Hardy în Peaky Blinders, dar și o rochie din Downtown Abbey, care a avut nevoie de reconstrucție.
O parte din banii strânși vor ajunge către opere de caritate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI