„La Cluj, oamenii aproape că s-au luat la bătaie după ce un bărbat însoțit de doi copii a vrut să intre în față, pe motiv că legea îi permite”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Cozi și scandal la Cluj

Spiritele s-au încins în fața primăriei din Cluj-Napoca, după ce un bărbat a profitat de noua lege care oferă prioritate la ghișee celor însoțiți de copii sub 5 ani.

Oamenii care așteptau de ore bune s-au revoltat că bărbatul a fost lăsat să intre, fără să aștepte la coadă.
Deși o pot face și online, sute de clujeni s-au pus la rând cu noaptea în cap pentru a depune cererile pentru locurile de parcare. Pentru a se asigura că vor ajunge primii, mulți au venit încă de aseară.
Mii de cereri au fost depuse doar azi. Cei care au depus documentele vor afla dacă au primit loc de parcare abia în luna martie.
Și în București, aglomerația la ghișee a apărut încă de la primele ore ale dimineții, dar nu pentru locuri de parcare, ci pentru plata impozitului.
„Rândul se respectă, dar a venit o doamnă cu copil și cu soțul și din cauza aia s-au iscat discuții că a intrat înainte, asta e situația, ce să facem”, a povestit un bărbat.

Citește și: VIDEO- Clujenii s-au trezit cu noaptea în cap ca să-și rezolve problemele cu locurile de parcare

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Iar în interior, spiritele au fost și mai încinse.
Deși spera să scape de datorii, pentru doamna Victoria, planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din târg.


„Îmi încasează impozitul dacă plătesc și această amendă pe care am mai plătit-o o dată. Deci de ce m-a mai trimis să fac dovada dacă nu o ia în calcul? Mizează pe faptul că oamenii nu mai păstrează aceste chitanțe, plătesc oamenii și atunci cam asta e, ăsta e statul ăsta român”, a spus femeia revoltată.
Supărați au fost și cei care au făcut mai multe drumuri zilele acestea ca să își rezolve treburile.
Taxele și impozitele se pot plăti și online, dar și prin aparatele de selfpay. Cei care achită integral suma până pe data de 31 martie, beneficiază de o reducere de 10%.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si