„Au fost nervi întinși la maximum astăzi la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București. Oamenii au fost puși să aștepte chiar și până la 4 ore în picioare pentru a-și rezolva problemele. Totul din cauza faptului că sistemul informatic s-a blocat din nou. Unii oameni au rezistat cu greu în picioare, alții au renunțat și au plecat acasă, chiar dacă asta înseamnă un drum în plus în altă zi”, a transmis Cristian Sabbagh.

Cozi și nervi pentru cardul de sănătate

Cei care au avut diverse probleme de rezolvat astăzi la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București s-au trezit cu noaptea în cap pentru a prinde loc la ghișee. Dar, planurile lor au fost date peste cap de o defecțiune tehnică a sistemului, astfel că oamenii au fost nevoiți să aștepte ore în șir la coadă.

Dintre cei care așteptau la coadă, cei mai mulți erau pensionari. Sistemul cardurilor de sănătate mai mult încurcă decât să ajute pacienții, așa că oamenii n-au avut încotro și au încercat să găsească variante pentru a rezista ore în șir în picioare.

Citește și: Sporurile la salarii vor fi desființate. "Am rămas singura țară din Europa care are sporuri", spune premierul Marcel Ciolacu

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După ore întregi de așteptare, cei mai norocoși au fost trimiși la un etaj superior, unde se aflau ghișeele. Acolo însă, altă coadă.

Alții, ajunși la capătul puterilor, au apelat la bunăvoința oamenilor.

Cu nervii la pământ și ajunși la limita răbdării, unii au renunțat să mai aștepte.

Fără cardul de sănătate, nicio persoană nu poate beneficia de servicii medicale. În urmă cu aproximativ o lună, și Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti a făcut un apel către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate pentru rezolvarea problemelor sistemului, care este mai mult blocat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si