"Imaginile zilei vin de la Timișoara, acolo unde sute de oameni au așteptat, în frig, cu speranța că vor prinde un bilet pentru expoziția Constantin Brâncuși. Nu toți cei care au stat sub cerul liber au reușit să intre și asta pentru că numărul tichetelor disponibile este limitat", a transmis Cristian Sabbagh.

Cozi uriașe la depoziția lui Brâncuși

"- Mi-am dorit mult să văd expoziția lui Brâncuși.


- De la ce oră stați?
- De la 9.
- Sunt câteva ore bune, ați înghețat?
- Mi-au înghețat picioarele", dar merită, a spus un vizitator.

Cu muzica răsunând în Piața Unirii din centrul Timișoarei, sute de oameni, turiști și localnici, au așteptat la o coadă care s-a întins pe mai bine de o sută de metri. Toul pentru a intra la expoziția marelui Constantin Brâncuși.

"Am fost și sâmbătă, a fost foarte aglomerat, n-am prins bilet și am zis să vin și astăzi", a spus un vizitator.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Am mai încercat de 2 ori, s-au dat biletele. Nu suntem din Timișoara, dar suntem studenți la arhitectură și ne pasionează foarte mult", a spus un vizitator.

Biletul costă 100 de lei. Cele online sunt epuizate, dar în fiecare zi se mai pun în vânzare, la Muzeul de Artă, încă 360 de bilete. Nici frigul pătrunzător nu i-a făcut pe oameni să renunțe la așteptare, chiar dacă n-au avut garanția că pot intra.

Expoziția din Timișoara adună operele lui Constantin Brâncuși răspândite în colecții private și muzee de pe mai multe continente. Valoarea cumulată este de 500 de milioane de euro. A fost deschisă pe 30 septembrie 2023 și se încheie în scurt timp, pe 28 ianuarie. Până acum a fost vizitată de peste 120 de mii de persoane.

Citește și: VIDEO- Expoziția figurilor din ceară, la Cluj. Vizitatorii pot admira artiști celebri, politicieni sau vedete din lumea sportului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si