Sute de milioane de euro investesc românii în vacanțe exotice, la distanțe tot mai mari de țară. Căutate în perioada Crăciunului și a Anului Nou sunt destinațiile în care se poate face plajă. Românii nu se tem: sunt convinși că sania lui Moș Crăciun aterizează fără probleme și pe nisipul de pe plajele Oceanului Indian, de exemplu, a transmis Silvia Ioniță.

Crăciun pe plajă, în costum de baie

Așa arată căsuța în care am locuit pentru o săptămână. La fel am ales și data trecută când am fost în Maldive. Este foarte aproape de plajă, câțiva metri, a spus Ioana.

Ioana, soțul și copilul petrec vacanța de iarnă în Maldive.

Vă urăm tuturor sărbători frumoase, multă liniște în suflet și să vă bucurați de fiecare zi pentru că viața este foarte frumoasă, a spus Ioana.

Pe o insulă, în oceanul Indian, Crăciunul se petrece în costum de baie.

Recomand această destinație tuturor cuplurilor, cu copii sau fără copii. Este o destinație unde ai parte de liniște, te relaxezi foarte bine. Și te bucuri de acest nisip extraordinar de fin. Și apa, după cum se vede, e greu de descris. În această perioadă sunt între 28 și 30 de grade pe aceste plaje.

  Soarele este destul de puternic, însă am folosit protecție cât de mult posibil și factor de protecție 50, 30. Iar la orele de vârf ne-am odihnit în cameră, a spus Ioana.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aterizăm pe aeroportul Otopeni, unde alți români decolează spre destinații exotice, cum ar fi...

În Bali am ales anul acesta. Doar să fie căldură și nu am mai fost. Cu escală în Qatar, a spus un româncă.

Bagajul pentru o destinație exotică nu conține haine groase.

Rochie, pantofi, sandale, protecție solară, a spus o româncă.

Căldura e căutată de turtiști și mai aproape de țară. La Atena, de pildă, în Ajunul Crăciunului vor fi 19 grade.

Revenim la destinațiile exotice. Cu un buget de minimum 2 mii de euro de persoană putem vizita Africa de Sud, Costa Rica, Peru sau Japonia. Pentru Indonezia găsim oferte care pornesc de la 1100 de euro de persoană. Agenții de turism spun că Marocul este și mai accesibil, cu prețuri de aproximativ 700 de euro în această perioadă.

Citește și: VIDEO- Gustul și mirosul Crăciunului autentic, acasă la Georgiana Lobonț. Artista se bucură sărbători de poveste alături de familie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si