Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Crăciunul în pandemie în destinații exotice care costă ieftin

Dubai, Antalya, Zanzibar sau Maldive sunt doar câteva destinații unde putem să facem Crăciunul chiar și în pandemie. Sunt sute de oferte la prețuri mici.

Iulian Ciurea,

Burj Al Arab, petrecere de sărbători [Sursa foto: Travel Tailor]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Acest hotel spectaculos din Antalya a câștigat, trei ani la rând, titlul de cel mai luxos complex din Europa. Cele 3 corpuri ale hotelului sunt placate cu marmură italiană, iar decorațiunile însumează 2500 de tone de aur și 500 de mii de cristale.

În plus, vesela în care sunt servite turiștilor preparatele fine este franțuzească, și a costat 1,5 milioane de euro.
Cât despre piscina exterioară, aceasta este a 3-a ca mărime din întreaga lume, iar plaja a fost creată cu nisip adus tocmai din Egipt.

Crăciunul în pandemie ne costă relativ ieftin în destinații exotice

Tot aici, pe coastele însorite ale Mediteranei, un alt hotel fabulos, de 5 stele își așteaptă iarna aceasta turiștii.

Cele peste 100 de apartamente au jacuzzi în dormitoare, iar vilele pentru familiști au și vedere la mare, și propria piscină. Cât despre restaurante, clienții au de ales între 6 localuri cu specific diferit: de la turcesc- firește, și până la cel italienesc.
Astfel de resorturi parcă desprinse din altă lume sunt destinația de iarnă a turiștilor români, care vor să uite măcar de Crăciun, de pandemia ce a schimbat lumea.
În Antalya nu este nevoie de test covid, iar prețul unei vacanțe în paradis pornește de la 1000 de euro, pe cuplu:
„Pentru 7 nopti de cazare si all inclusive si masa de revelion, deci cina festiva inclusiva, pachetul este 1074 euro pe camera”, spun reprezentanții agențiilor de turism.

Chiar și în pandemie, ne putem face Crăciunul la Burj Al Arab, dacă avem un test COVID negativ

Iar pentru cei mai înstăriți, care își doresc luxul la superlativ, o altă destinație extrem de căutată pentru sărbători este Dubai, unde atracția principală este hotelul Burj Al Arab.- singura unitate de cazare clasificată la 7 stele. Pentru o vacanță în Emiratele Arabe Unite, este nevoie de un test covid negativ.
Pachetele pleaca de la 863 euro de persoana/ demipensiune si creste in functie de optiunile pe care turistii le solicita acolo.
Oferte la soare, unde să simțim sub tălpi nisipul fierbinte în loc de zăpada rece, sunt și pentru insulele africane. În Zanzibar, de pildă, prețul pornește de la 1200 de euro de persoană, pentru 5 nopți la 4 stele.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI