În ajunul Crăciunului, celebra cântăreață de muzică populară, Angelica Flutur, a deschis larg ușile casei sale și ne-a introdus în frumoasa atmosferă de sărbători din inima Bucuvinei. Priviți!, a transmis Silvia Ioniță.

Crăciunul la Angelica Flutur

Așa începe ajunul Crăciunului acasă la Angelica Flutur, cunoscuta cântăreață de muzică populară a Bucovinei.

Nu e timp de pierdut. La casă de gospodar sunt multe de făcut, așa că toată familia de zor cu pregătirea bucatelor,

a declarat Angelica Flutur.

De la geam, copiii privesc curioși și pofticioși spre bucătăria improvizată, afară, în curte.

Toată lumea abia așteaptă să guste din bucatele făcute din porc, din tobă, din cârnați, din ce avem și noi în covată astăzi, iar a doua zi deja se mănâncă mâncare preparată, a declarat Angelica Flutur.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Altă treabă așteaptă la rând, cel mai frumos moment din ajun, acela în care copiii împodobesc bradul.

Îmbrobodim, cum zice la noi, bradul... punem copiii la treabă și trebuie să spargă nucile, că facem cozonacul. Aceste ouă sunt ouă de rață de gâscă sau rață. Sora mea face aceste bucurii. La Paște se pun ouă sparte în pom pentru belșug, iar de Crăciun...,

a declarat Angelica Flutur.

În Bucovina s-a lăsat deja seara peste cătun. Gazdele se strâng în casă, unde e mai mult de muncă. În sobă focul e gata pentru sarmale, cozonaci și tradiționala prăjitură cu untură de porc.

Din toată inima vă dorim sărbători minunate, să fiți în primul rând voi împăcați cu voi, fericiți, să-i aveți pe cei dragi alături la masă de sărbători, așa cum sunt și eu cu mama, cu sora mea, cu nepoțelele și bineînțeles și soțul, cumnatul, tata, frații toți sunt în spatele camerelor și abia ne așteaptă să gustăm.

Vă pupăm și Crăciun fericit, a declarat Angelica Flutur.

Citește și: VIDEO- Ajun de poveste pentru artista Maria Luiza Mih, în sânul familie. Cum petrece cântăreața Crăciunul?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si