Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Craiova este, pentru al doilea an consecutiv, inclusă în topul celor mai frumoase destinații de Crăciun

Anul trecut, Craiova s-a calificat în topul celor mai frumoase destinații de Crăciun. Anul acesta, Craiova a obținut primul loc în topul celor mai frumoși brazi de Crăciun.

Redactia Stirile Kanal D,

Bradul de la Craiova, cel mai frumos din Europa [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cel mai frumos brad de Crăciun din Europa, în acest an, se află la Craiova. Pomul cu ferestre care uimește pe toată lumea ocupă primul loc într-un top realizat de o platformă turistică. Nominalizarea a fost făcută dintre 25 de brazi de Crăciun din piețe faimoase din Europa precum Londra, Viena sau Varşovia. Dar cu mai multe detalii ni se alătură colega mea, Teodora Argint. Bună ziua, Teo!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Cel mai frumos brad de Crăciun

Bradul cu ferestre de la Craiova a fost desemnat cel mai frumos brad de Crăciun din Europa de anul acesta.

Nominalizarea a avut loc pe site-ul European Best Destination, iar desemnarea s-a făcut prin vot al pozelor.

Topul include cei mai frumoși 25 de brazi din Europa. Locul 2 a fost ocupat de Londra, locul 3 Viena, locul 4 Varșovia, locul 5 Zagreb. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Variante pentru micul dejun de post. Ce delicii poți mânca în Postul Crăciunului?

Trebuie să știți că pentru a fi prezentă pe acest site, primăria Craiovei plătește anual o taxă de circa douăzeci de mii de euro. Din acești bani, platforma promovează orașul ca destinație turistică, așa cum face și cu celelalte metropole ale Europei. Pe de altă parte, aceeași platformă a inclus Craiova anul trecut în topul celor mai frumoase destinații de Crăciun, Craiova ocupând locul al treilea.

Vă reamintesc faptul că târgul din Craiova s-a deschis vinerea trecută și poate fi vizitat în fiecare zi de la ora 12 până la ora 22, până pe 2 ianuarie, a transmis Teodora Argint.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI