„Veste șoc în lumea showbizz-ului! CRBL și Elena, unul dintre cele mai solide cupluri de la noi din țară, au decis să își spună adio după 16 ani de căsnicie. Anunțul a căzut ca un fulger asupra fanilor artistului”, a transmis Cristina Dorobanțu.

CRBL și soția, divorț neașteptat

CRBL și Elena au fost timp de peste un deceniu un exemplu de cuplu modern, cu o relație solidă.

Se pare însă că nu întotdeauna lucrurile sunt așa cum par, iar după 16 ani de căsnicie cei doi au decis să își spună adio.
Anunțul a fost făcut pe conturile celor doi de Instagram, fără a dezvălui însă motivele despărțirii. Decizia de a merge pe drumuri separate, spun ei, vine după o perioadă de reflecție profundă.

Citește și: VIDEO-Oana Radu, divorț cu scandal. Aceasta a dezvăluit situația prin care a trecut în ultimii trei ani

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună”, au spus cei doi.


Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui show de dans, acolo unde el era concurent, iar ea coregraf. În 2008 și-au unit destinele, iar împreună au o fetiță în vârstă de 13 ani.
"În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru”, a mai scris CRBL pe Instagram.

Nu este pentru prima data când cei doi se afla într-un astfel de impas. La începutul relației, CRBL și Elena au recunoscut ca au fost la un pas de despărțire, însă, au decis sa meargă împreună mai departe.
Cei doi și-au șters deja toate pozele de cuplu de pe rețelele de socializare, iar Elena a revenit la numele de familie de dinainte de căsătorie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si