Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Creierul atacului cu bombă, aproape liber. Judecătorii consideră că Puiu Mironescu poate ieși din închisoare

Interlopul Puiu Marinescu, condamnat la 15 ani de închisoare, poate fi eliberat, după ce a executat doar 7 ani din sentință.

,

Creierul atacului cu bombă, aproape liber [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Interlopul condamnat la 15 ani de închisoare după ce a pus la cale un atentat pentru eliminarea unui rival din Piatra Neamț e la un pas de eliberare. A ispășit doar 7 ani din pedeapsă, dar judecătorii cred că s-a îndreptat și poate reveni în societate. Colega mea Delia Săndulachi are mai multe amănunte despre acest dosar. Delia, te ascultăm!, a transmis Cristian Sabbagh.

Bun găsit!

În 2016, Puiu Mironescu a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru fapte de terorism. Judecătorii l-au găsit vinovat pentru plănuirea unui atentat împotriva unui alt interlop din Piatra Neamț. E vorba de Bogdan Mararu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Confruntare sângeroasă între clanuri în Bacău. Un interlop a fost găsit fără suflare, în curtea unor rivali din oraș

Sub mașina acestuia a fost plasată o bombă, dar pirotehniștii SRI au reușit să o dezamorseze. Creierul acestui plan a petrecut 7 ani după gratii, iar comisia din penitenciar i-a dat undă verde pentru eliberarea condiționată.

Măsura a fost aprobată și de judecătoria Vaslui, însă decizia poate fi atacată de reprezentanții Ministerului Public.

Puiu Mironescu a ordonat atacul cu bombă după ce rivalii săi au încercat să-l lichideze prin intermediul unui asasin plătit. Acesta însă a greșit victima și a rănit o persoană fără legătură cu încrengătura interlopă din Neamț.
Momentan, atât de aici!, a transmis Delia Săndulachi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI