Bianca a fost nerabdatoare să descopere cum funcționează acest aparat unic în România.  Sfera inteligentă descoperă toate problemele pielii de la nivelul fetei. Apoi, un medic specialist interpretează rezultatele. 

Odată finalizată consultația, Bianca a primit rezultatele diagnosticării, împreună cu rețeta pentru crema personalizată care este produsă pe loc, în minilaboratorul mobil, din aceasta clinica de infrumusetare din Brasov.

În doar câteva secunde crema potrivită tipului de ten al Biancăi este gata.

„Utilizați o pompiță, maxim două pentru față și gât de dimineață pentru că e o cremă hidratantă care se aplică în prima parte a zilei”, îi explică producătorii.

Aparat care tratează problemele dermatologice cu creme personalizate

„Am crezut că tenul meu este chiar perfect. Oricum am rămas foarte umită și foarte șocată când mi-a dat doamna doctor crema. Mi-am întins-o pe mână și pur și simplu am simțit că este făcută pentru mine. Mi-a intrat în piele, iar acum pielea mea este foarte catifelată”, spune clienta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Această tehnologie a fost inventată de un inginer aeronaut francez. Sfera inteligentă și microlaboratorul îi ajută pe pacienți să rezolve problemele legate de ten într-un timp scurt și fără intervenții chirurgicale.

„În baza diagnosticării tehnologice se depistează parametrii cheie ai pielii pacientului: pete pigmentare, nivel de hidratare, descuamare, densitatea sebumului pe centimetru pătrat, linii fine, linii profunde, amiziotropia pielii, cearcăne”, explică medicii.

„Crema este făcută într-un minut de față cu clientul și este personalizată, adică nu se folosește o cremă pentru toată lumea.

Și după maxim 28 de zile se vor vedea rezultate uimtoare”, crede proprietara clinicii.

Cremele personalizate nu contin conservanti artificiali care pot afecta pielea. Prețul pornește de la 130 de lei și poate crește în funcție de gramaj și de cantitatea de seruri folosite în prepararea lor.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si