"Sunt tot mai multe speculații de când cu anunțul despre cancerul regelui Charles. Din Marea Britanie până în America si Australia- în mass media și pe paginile de socializare, comentariile s-au înmulțit. La fel și zvonurile despre starea reală de sănătate a majestății sale", a transmis Cristian Sabbag.

Cresc speculațiile despre cancerul Regelui Charles al III-lea

Cancerul regelui este un secret. Iată ce sugerează indiciile.

Un grup internațional de Whats App pentru medici urologi speculează că ar fi vorba mai mult ca sigur de un cancer comun, ușor tratabil de vezică urinară. Alții spun că, dacă ar fi fost așa, s-ar fi așteptat ca regele să vorbească despre asta public pentru creșterea conștientizării. Așa cum a făcut-o și cu problema prostatei benigne.

Și venirea precipitată a lui Harry ca să-și vadă tatăl, alimentează zvonurile.

"În timpul procedurii recente a regelui în spital din cauza măririi benigne a prostatei, a fost observată o problemă separată de îngrijorare. Testele de diagnostic ulterioare au identificat o formă de cancer", se arată în declarația oficială a Casei Regale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În timp ce lumea este împărțită în două între ce nu spune regele și ce ar trebui să spună, Prințul William a mulțumit public pentru grija arătată de toți față de tatăl și soția sa.

"Vă mulțumesc pentru mesajele amabile de sprijin pentru Catherine și pentru tatăl meu. Mai ales în ultimele zile. Înseamnă foarte mult pentru noi toți", a transmis prințul William.

Ducele de Cambridge a fost aseară invitat de onoare la gala de caritate a ambulanțierilor aerieni, acolo unde s-a întâlnit cu actorul Tom Cruise.

Citește și: Primul mesaj transmis de Regele Charles al III-lea după ce a fost diagnosticat cu cancer: „Nu pot decât să-mi cer scuze că nu pot fi alături de voi în persoană”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si