Polițiștii dar și cadrele medicale ajunse în casa groazei au găsit un peisaj macabru: lângă băiețelul decedat era și femeia, în agonie, care încercase să se sinucidă. Vă avertizăm, urmează informații care vă pot afecta emoțional.

In aceasta casa apasata acum de o liniste cutremuratoare s-a dezlantuit iadul. Spre dimineata, un baietel de 4 ani iesea ingrozit pe usa, tipand la vecini dupa ajutor.

Mama lui se trezise din somn cu un gand bolnav: sa ucida.

Citeste si: VIDEO| Fost luptător K1, bănuit de crimă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Camelia era educatoare in Baia Mare si isi cladise intreaga viata printre copii. Cazuse, insa, intr-o depresie adanca, din cauza singuratatii. Ramasese singura de 3 ani, sa-si creasca pruncii, dupa ce a divortat de sot. Omul se stabilise peste hotare.

Citeste si: VIDEO| Condamnat pe viață, eliberat după 22 de ani

In timp ce baietelul de 9 ani a fost dus la morga, pentru necropsie, fratiorul sau, care a vazut crima ingrozitoare, a ajuns in grija familiei si va fi consiliat psihologic.

Apropiatii sunt socati de gestul femeii.

Educatoarea este acum internata sub paza la Spitalul Judetean Baia Mare iar dupa ce isi va reveni, va fi audiata de procurori si supusa unei expertize psihiatrice. Pe numele ei a fost deschis un dosar penal pentru omor.

Citeste si: Un tată și-a ucis fiica pentru că s-a îndrăgostit. Romina avea 14 ani

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si