Acesta este mesajul trimis tânărului de la sala de forţă, după prima ceartă pe care a avut-o cu cel care urma să îi devină călău.

Oamenii legii au refăcut întreg şirul evenimentelor si au aflat că, după schimbul acid de replici și ploaia de lovituri de sâmbătă, ucigașul și-ar fi pus bine la punct un plan. Ar fi comandat online un cuțit cu lamă fixă, iar imediat ce l-a ridicat de la curier s-a filmat în timp ce îl flutură.

Ar fi trimis filmarea mai multor prieteni, printre care și unor cunoscuți de-ai lui Randu. Apoi cei doi s-au întâlnit din nou în sală.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Pentru el l-a luat (nr cuțitul)! Era ceva ce își dorea cu nerăbdare! Să îl vadă pe el mort!
I-a zis în sală: "Fraiere, te aștept afară și o să vezi acolo!", relatează un client.

Anchetatorii dezvăluie detalii șocante în crima de la sala de fitness

Iar... imaginile surprinse de martori, imediat după atac, arată brutalitatea cu care tânărul acuzat acum de crimă a lovit.

Practic, Randu nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire.

Raportul preliminar al legiștilor indică mai multe lovituri de cuțit în zona lombară. Un amic și unchiul victimei au fost printre primii care l-au văzut prăbușit la pământ și au sunat la 112. In zadar s-au chinuit medicii să îl resusciteze, pentru că în final au fost nevoiți să constate decesul.

Crima de la sala de fitness. Mama victimei muncea în Franța

Mama tânărului de 19 ani era plecată la muncă în Franța. A venit intr-un suflet acasă, iar când a fost chemată să își ridice copilul de la morgă a suferit un șoc.

Locul în care Randu și-a găsit sfârșitul s-a transformat intr-un altar unde vecinii și prietenii tânărului au adus câte o lumânare.

„Un copil blând și foarte liniștit. Nu îl vedeai niciodată nervos! Respectabil...un băiat foarte dulce, un copil exemplu! Un copil prietenos, cu inimă bună”, spune o vecină.

Criminalul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este cercetat pentru omor calificat și ar putea petrece 25 de ani în spatele gratiilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si