„Crima de pe marginea autostrăzii A1 s-ar putea transforma într-un nou caz Dincă. Anchetatorii au descins astăzi într-o fabrică de mobilă dezafectată, locuință a prepusului ucigaș care a șocat întreaga țară. Oamenii legii au găsit la fața locului pete de sânge, dar și o sârmă cu care ar fi fost legată Mirela. Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Percheziții la locuința presupusului ucigaș al Mirelei

Anchetatorii au descins în această dimineață la principalul suspect în dosarul care vizează moartea Mirelei. În scurt timp, criminaliștii au împânzit locul straniu, aproape imposibil de pătruns.
„În locuința din spatele meu ce pare a fi o adevărată fortăreață, oamenii legii au suspiciunea că femeia de 38 de ani a fost ucisă cu bestialitate, iar mai apoi trupul neînsuflețit al acesteia a fost aruncat pe un câmp din Dâmbovița”, a transmis Adina Iliescu, reporterul Știrilor Kanal D.
Mirela a fost dată dispărută de familie pe 6 martie. În ultimul apel telefonic, femeia de 38 de ani i-ar fi spus surorii sale că urmează să se întâlnească cu cineva. Nu a oferit mai multe detalii și nici nu a mai dat vreun semn de viață din acea zi. O echipă de muncitori avea să o găsească, din întâmplare, pe marginea autostrăzii A1. Fără viață, cu urme vizibile de violență, aruncată în niște saci, o descoperire macabră, surprinsă chiar pe camerele de supraveghere din zonă.

După ce au demarat o percheziție informatică și au studiat toate înregistrările de la fața locului, polițiștii au descins astăzi la această locație.

Citește și: Cine este principalul suspect în cazul uciderii Mirelei, femeia găsită pe un câmp de lângă Autostrada A1? Bărbatul urmează să fie dus astăzi în fața instanței

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Buncăr, fortăreață sau casă a groazei, așa cum numesc vecinii locuința suspectului, se află la doar câteva străzi de locul în care a locuit Mirela. Mai precis, la 3 străzi de familia ei.
Conform vecinilor, cetățeanul de origine străină locuia în cartierul Rahova de mai bine de 20 de ani. Fosta soție îi murise subit, iar scandalurile cu vecinii nu îi erau străine.
„- Știu că era agresiv cu vecinii... avea proces penal și tot îi aduceau citație”, a spus un vecin.
„- V-a amenințat vreodată?
- Aaa, păi numai o dată?”, a spus alt vecin.
De când soția i-ar fi murit, bărbatul s-ar fi întâlnit cu mai multe femei. Una dintre ele era Mirela.
„Asta e fata pe care o aduce acasă, o amantă. V-am zis că el venea cu mai multe și nu-ți dădeai seama care e una, care alta, le schimba”, a spus alt vecin.
„Da, da, am văzut-o de vreo două ori. O dată a ținut-o în mașină și o dată au coborât, dar erau despărțiți, nu se țineau de mână, nu nimic”, a spus altă persoană.
Nimeni nu a mai văzut-o nici intrând, nici ieșind din casa bărbatului de la începutul lunii martie.
Ore întregi, astăzi, anchetatorii au verificat fiecare colț al fostului atelier de tâmplărie al suspectului. În tot acest timp, bărbatul ar fi colaborat cu polițiștii.

Mai mult decât atât, surse din anchetă spun că în aceasta au fost găsite pete de sânge, o sârmă.
Pe lista suspecților s-a aflat iniţial şi fostul iubit al victimei, cu care aceasta a avut o relație de opt ani. Însă, în urma investigațiilor, se pare că acesta nu ar avea legătură cu crima. Ancheta continuă până se va afla cu certitudine cine i-a luat viața Mirelei, iar apoi a abandonat-o în câmp.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si