Crima sângeroasă a avut loc în camera unui hotel din Saturn, acolo unde fetele erau angajate pe timpul verii. Principala suspectă își înșela iubitul iar prietena ei n-ar mai fi vrut să ascundă aventura.

Planul criminal al prietenei Alinei a fost dus până la capăt

„Un conflict care mocnea de mai mult timp. Conviețuirea dintre ele devenise dificilă, victima intenționa să se mute!”,

a spus Viorel Teliceanu, prim procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Citește și: EXCLUSIV- Alina Ciobanu, tânăra omorâtă în Mangalia, copilul de suflet al afaceristului Ionel Sandu: ”Era un copil modest, pe lângă cei 700 de lei pe care îi dădeam lunar, îi mai dădeam încă 300 de lei”

Colegii de muncă au auzit ultimul scandal dintre fete, dar nu și-au dat seama ce se petrece.

„Doar seara am auzit cum au țipat fetele și apoi am plecat în cameră”.

„Doar am bătut la ușă și ne-au spus că dorm”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De fapt, colegii celor două au mai auzit o singură voce prin ușa închisă. După scandalul violent, Alina murise deja iar prietena ei punea la cale ascunderea crimei, cred procurorii. Ar fi folosit un geamantan și inițial ar fi plănuit să ducă trupul neînsuflețit în Vaslui.

„Chiar în valiza victimei, a coborât-o cu liftul și a chemat un taxi, a fost ajutată de un coleg care trecea întâmplător pe-acolo, a pus geanta de voiaj în portbagajul taxiului și a poi a rugat taximetristul să o lase în proximitatea parcului unde a și fost găsită victima”,

potrivit lui Viorel Teliceanu.

Profilul criminalei. Ce și-ar fi dorit, de fapt?

„Lipsa de empatie, narcisismul, disprețul pentru viață, dar și gelozia și invidia. Prin desfigurare îmi doresc umilirea victimei public, da?! Și dezumanizarea ei. Iar pe de cealaltă parte avem abandonarea în parc. Avem de-aface cu dorința agresorilor sau a agresoarei de a umili acea victimă în sens public”, a spus Dr. Dan Rusu, lector în Criminologie.

Imediat după noaptea tragediei, tânăra de 18 ani a revenit la muncă.

Reporter: Cum s-a comportat?

Coleg: Normal, cum s-a comportat ea înainte. Ea a fost la muncă, lucrează cu prietena mea. A fost la muncă, vorbea, n-avea nicio treabă.

Citește și: EXCLUSIV- Crima de la Mangalia. De ce ar fi fost ucisă Alina Ciobanu, tânăra de 18 ani? Dan Antonescu, criminolog: ”Este foarte posibil ca cele două să și-l fi disputat pe acel iubit”

Mărturiile iubitului Alinei

Loredana, principala suspectă, a încercat să-l inducă în eroare și pe iubitul prietenie sale. A fost contactată de acesta și i-a răspuns că Alina nu-i răspunde pentru că nu vrea. De fapt, crima era comisă la momentul acestui schimb de mesaje. Iar păcăleala a fost dusă și mai departe.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Alina nu avea parolă la telefon, nu ascundea de nimeni nimic, a deschis și... Ea nu mi-ar fi scris așa și după scris, că ea punea virgule, după cuvinte, scria ca lumea, nu așa! După am sunat, nu mi-a răspuns, după ea a scris că e pe o bancă în parc, pleacă acasă și după am început să îi scriu Loredanei, ea nu dormea”, a spus iubitul Alinei.

„Vreau să ne despărțim, nu mai suport că te-am înșelat!” Sunt alte mesajele scrise de principala suspectă de pe telefonul victimei sale și trimise iubitului acestia. Ar fi încercat în acest fel să-și ascundă urmele, spun procurorii.

„Și la ora patru jumătate mi-a dat mesaj Loredana că vrea să ne despărțim, după mesajul ăsta mi-am dat seama că de ce să îmi dea mesaj că vrea să ne despărțim la ora patru jumătate?!”, a mai spus prietenul victimei.

Citește și: Crima din Mangalia: Cine e Alina, tânara de 18 ani ucisă de cea mai bună prietenă?

Loredana a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Și-a recunoscut, dar ancheta e încă departe de final.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si