Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Crima din Neamț șochează o întreagă comunitate! Bărbatul și-ar fi ucis soția chiar sub ochii copilului

O crimă șocantă s-a petrecut în județul Neamț. O femeie de 35 de ani a fost ucisă sub ochii copilului! Principalul suspect este chiar soțul femeii.

Maria Stiuca,

Ucisă sub ochii copilului de 5 ani [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Bărbatul, mânat de gelozie, n-ar fi suportat ideea divorțului. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Femeie din Neamț, ucisă sub ochii copilului. Principalul suspect este chiar soțul victimei

Femeia în vârstă de 35 de ani își dedicase întreaga viață îngrijirii copilului cu dizabilități. A mers cu el la terapie la București, de unde s-au întors aseară. Încă locuia în aceeași casă cu soțul, în vârstă de 67 de ani.
„- Ei erau în divorț. Și el nu a acceptat asta.
- Ea ar fi vrut să-l părăsească?
- Da, da. Demult. Și chiar vorbeam aseară cu ea, că ea a fost plecată la București.

Și am adus-o eu cu mașina aseară. Am condus-o în casă, cu bagaje, cu tot. Și chiar vorbeam cu ea pe drum. Am întrebat-o când se pronunță divorțul”, a povestit prietena victimei.
Imediat după scenele relatate de o prietenă, bărbatul și-a ieșit din minți. Și-ar fi lovit soția de zeci de ori drept pedeapsă pentru despărțirea iminentă. Martor la aceste scene șocante ar fi fost copilul de 5 ani, spun procurorii.

Citește și: Caz șocant în fața Unității de Primiri Urgențe din Satu Mare. Un bărbat a fost filmat căzut pe asfalt în fața instituției

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Cred că din cauza gelozie, nu știu...”, a spus o persoană.
După gestul șocant, bărbatul a sunat mai multe rude pentru a le mărturisi fapta revoltătoare, inclusiv pe socrul său, un bătrân care suferă de mai multe boli.
„- <<Vezi că am omorât-o pe fiica ta!>> Am rămas așa...

L-am sunat din nou și nu a mai răspuns. Să-l întreb: <<tu vorbești serios sau glumești?>>
- Nu v-a venit să credeți?
- Nu, nu, nu... A fost un copil tare bun!”, a mărturisit tatăl victimei.
„Putem doar să ne punem întrebări, să ne întrebăm ce anume s-a întâmplat să rămână atât de mult în această relație. Ce anume s-a întâmplat să nu ceară ajutorul Poliției. Ce anume s-a întâmplat să ajungă în această relație de cuplu, pentru că avea și o diferență de vârstă destul de mare. Cumva, dacă ne gândim și ne uităm probabil în istoricul persoanei care a decedat, existau un șir succesiv de alte traume, care au determinat-o să stea în această situație traumatică”, a explicat Irina Gruia, psihoterapeut.
Individul de 67 de ani a fost reținut de polițiști la scurt timp după comiterea crimei.
„Vedem aici un caz care este repetat. De-a lungul istoriei, dacă ne uităm aproape în fiecare județ, la câteva luni se întâmplă o astfel de tragedie. Este rezultatul anilor de non-investiție în intervenție educativă de calitate, este rezultatul tăcerii și al acceptării sociale”, a adăugat Irina Gruia, psihoterapeut.
În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333, destinat victimelor violenței domestice.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI