„Episodul sângeros care a avut loc într-un bloc din zona de lux a Bucureștiului șochează opinia publică. Un tânăr de 25 de ani ar fi fost ucis de prietenul lui cu care petrecuse în apartament. S-ar fi ajuns la crimă din cauza consumului de droguri, spun surse din anchetă. Suspectul nu a putut fi audiat ore în șir pentru că era în delir. Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Ucis de prieten după ce s-au drogat

Potrivit unor surse din anchetă, tânărul de 25 de ani, care a sfârșit ucis în bătaie, ar fi venit din Cluj în București.
În apartamentul din Pipera unde s-a întâmplat totul locuia iubita presupusului agresor. Ea le-a spus polițiștilor că ar fi plecat în club sâmbătă seară și i-ar fi lăsat pe cei doi prieteni împreună, în casă. Există suspiciuni că indivizii ar fi consumat droguri în neștire, iar în toiul nopții, vecinii aveau să audă zgomote în locuință, apoi pe scara blocului.
„- Am auzit doar niște țipete.

- Ce țipau?

- Nu am auzit. Niște țipete groaznice. Din somn m-am trezit. Țipete groaznice, mișcări, trăncăneli. Atât am auzit. Țipete groaznice!”, a spus un vecin.

Citește și: Cine este tânăra învățătoare găsită fără viață în Hoghiz? Descoperirile anchetatorilor!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Oamenii se tem să vorbească. Ne mărturiseau că de când stau în acest bloc nu au pomenit o asemenea nenorocire. Era patru dimineața când criminaliștii au împânzit zona.

Presupusul agresor sunase la 112 și le-a spus polițiștilor că după o ceartă cu prietenul lui, acesta din urmă ar fi murit. Cadavrul a fost găsit în fața blocului, iar pe scări era plin de sânge de sus până jos, semn că acolo s-ar fi dat o bătălie pe viață și pe moarte.

Șocați, oamenii nu-și pot explica ce s-a întâmplat.

Suspectul de crimă are tot 25 de ani și a fost dus în secția de Poliție. Doar că nu a putut fi audiat din pricina stării în care se afla. Ar fi fost încă sub influența stupefiantelor, spun surse din anchetă, și era incoerent. Abia aseară procurorii l-au reținut.

La audieri a fost și iubita lui și părinții fetei. În fața camerelor de filmat au refuzat să vorbească.

Individul de 25 de ani este acuzat de omor și va fi dus astăzi în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si