Însă, distracția s-a năruit rapid. Nunta a fost organizată în weekend. Scandalul a izbucnit luni seară, acasă la familia miresei. Fiul de 21 de ani și-ar fi lovit tatăl. Ulterior, a mers a o vecini și i-a cerut lumânări pentru a le pune la căpătâiul părintelui său.

Și-a omorât tatăl la o zi după nunta surorii lui

„- Nu știam eu. Știam doar că e mort tatăl lui.

Dar n-am știu că l-a omorât...
- Și ce v-a spus că s-a întâmplat cu el?
- A căzut pe trepte.
- V-a spus că a căzut pe scări?
- Da”, spun vecinii.
Inițial, anchetatorii au crezut că este vorba de un accident. Bărbatul de 49 de ani a fost găsit fără suflare, iar medicii, chemați de urgență, au fost nevoiți să declare decesul. După audieri a ieșit la iveală grozăvia.

Citește și: O bătrână în vârstă de 85 de ani a rămas fără agoniseala de o viață. Două femei pe care le-a lăsat în apartament i-au furat 45.000 de lei

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„În urma unui conflict, a unei discuții în contradictoriu între cele două persoane, tată și fiu, fiul l-a lovit pe tatăl său”, a transmis Adrian Baciu, procuror.
Tânărul a recunoscut în cele din urmă. Le-a spus procurorilor că a intervenit în conflictul dintre părinții săi și a încercat să-și apare mama.
„Ar fi fost beți amândoi. Și unul și altul. Au băut ca după nuntă, s-au chefuit, poate la nuntă n-au băut, nu știm”,

au mai povestit vecinii.
Judecătorii Tribunalului Bistrița-Năsăud au decis astăzi arestarea tânărului pentru 30 de zile.
„Abuzul de alcool nu face decât să genereze un mediu conflictual permanent, traumatizant. Persoanele dependente sunt tot timpul în alertă, în pericol. Dorind să-și apere și mama în cazul de față, a dorit să elimine un factor traumatizant. Cu siguranță va fi expertizat psihiatric”, a explicat Elena Stambuli, psiholog.
În caz de urgență, apelați numărul TELVERDE 0800.500.333 destinat victimelor violenței domestice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si